Cuma, Mayıs 17, 2024
Ana SayfaGündemHaberMUHTARLAR  SON KEZ TOPLANDI

MUHTARLAR  SON KEZ TOPLANDI

Spread the love

 YILIN SON TOPLANTISI YAPILDI

Polatlı Kaymakamı  Murat Bulacak Başkanlığında, 2023 Yılı Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı. Toplantıda, emniyet-asayiş, eğitim, sağlık gibi kamu hizmetleri başta olmak üzere, tarımsal faaliyetler, ulaşım ve okul servis araçları   sorun ve öneriler konuşuldu.

Muhtarlar yılın son toplantısını yaptı. Polatlı Kaymakamı  Murat Bulacak Başkanlığında, 2023 Yılı Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı yapıldı.  Toplantıya   kamu kurum ve kuruluşu yöneticileri ve mahalle muhtarları katıldı.Toplantıda, emniyet-asayiş, eğitim, sağlık gibi kamu hizmetleri başta olmak üzere, tarımsal faaliyetler, ulaşım ve okul servis araçları ile çeşitli konular görüşüldü.

Muhtarlar görev yaptıkları  merkez ve kırsalda , sorunları, sıkıntıları ile ihtiyaç ve şikayetlerini dile getirdiler.Muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Murat Bulacak, taleplerin ivedilikle değerlendirilmesi için kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli işlemlerin takip edileceğini söyledi.Toplantı, 2024 yılı Polatlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde üye olarak görev alacak muhtarların seçiminin yapılmasıyla sona erdi.

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR