Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberMUHTAR KARATAŞ SON KEZ ADAY

MUHTAR KARATAŞ SON KEZ ADAY

Spread the love

MEHMET AKİF MAHALLESİ MUHTARI MUSTAFA KARATAŞ 2024 SEÇİMLERİNDE YENİDEN ADAY

  Mehmet Akif mahallesi muhtarı Mustafa Karataş  2024 yerel seçimlerinde yapılacak olan muhtarlık yarışına katıldı.  Mehmet Akif mahallesinde 3 dönemdir muhtarlık görevini yürüten Karataş   mahalle sakinlerinden destek beklediğini belirterek  4. Dönem için son kez aday olduğunu açıkladı.  Mahalle sakinlerinin yoğun ısrarı üzerine son kez aday olduğunu duyuran Mustafa Karataş   mahallemiz sakinlerinin verecekleri her türlü karar  başımın üstündedir” dedi.

 Mehmet Akif Mahallesine uzun yıllardır muhtarlık görevini sürdüren Mustafa Karataş,  2024  senesinde yapılacak olan yerel seçimlerde  yeniden aday olduğunu açıkladı.  Mustafa Karataş   2024 yılı seçimleri için   son kez adaylık açıklaması yaptı

3 DÖNEMDİR MUHTAR 4. DÖNEM İÇİN SON KEZ ADAY

  Mehmet Akif mahallesinde 3 dönemdir  muhtar olarak seçilen ve her seçimde   rakiplerine fark atarak yeniden muhtarlık koltuğuna oturan Mustafa Karataş , uzun yıllar mahalleye hizmet etmenin haklı gururunu yaşadığını belirtti. Özellikle son 6 yıldır nüfus olarak artış gösteren  Mehmet Akif Mahallesinde   mahalle sakinlerinin  ihtiyaçlarına cevap verilmesi, taleplerin yerine getirilmesi vatandaşlar ile  gerek devlet kurumları gerekse  belediye arasında köprü vazifesi gören muhtarlık hizmetinde   pek çok devlet kurumunun da kapısını çalarak  taleplerini iletti.

 MUHTARLIK BENİM ASLİ VE BİRİNCİ VAZİFEMDİR

   Muhtarlık görevini  ikinci bir iş olarak asla görmediğini belirten Karataş  “Sabah  en geç 08.30  da muhtarlık kapısını açarak 17.00 saatlerin kadar  muhtarlıkta vatandaşlarımıza hizmet vermekteyim.  Mahallemiz sakinlerimizin  daha yaşanılabilir  bir mahallede   güvenli ve mutlu olmaları hususunda elimden geldiğince  çalışıyorum. Mahallemizde güvenlik hususunda   menfi olaylara ev sahipliği yapan  kaderine terk edilmiş  harabe, eski yapıları, kaymakamlığımız emniyet ve belediyemize bildirerek yıkılmasını talep ettik ve ev sahipleri ile görüşülerek yıkımları gerçekleştirildi.

 9 YILDIR  YENİ BİR SAĞLIK OCAĞI İÇİN ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIK

Vatandaşlarımızın en insani hakkı olan sağlık hizmetlerinden en verimli şekilde yararlanmalarını sağlamak amacı ile 9 yıldır   mahallemizde prefabrik konteyner da hizmet veren sağlık ocağının yerine   daha elverişli ev sağlıklı koşullarda yeni bir sağlık ocağı talebimizi gerek  devlet gerek yerel yönetim ve siyasilere ileterek  talep ettik. En nihayetinde Polatlı Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’nın oluru ile mahallemize   yeni bir sağlık ocağı yapımına başlandı.

  Gerek Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekse Polatlı Belediyesi ilgili birimleri ile sürekli irtibat halindeyiz.  Asfalt atılması gereken yollarımızı ilgili Belediyelere  bildiriyoruz.   Mahallemizde  son üç gündür ciddi bir asfaltlama işi de başladı.

  Mahallemizde yıllardır   mutlulukları da acıları birlikte paylaştık.  2024 seçimlerinde aslında aday olmak istemiyordum. Lakin mahalle sakinlerimizin yoğun ısrarı karşısında son kez aday oluyorum” dedi.

BANA GÜVENEN VE İNANAN TÜM MAHALLE SAKİNLERİMİZE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİYORUM

KARATAŞ “ Mehmet Akif mahallemizin değerli sakinleri, bildiğiniz gibi 3 dönemdir  muhtarlık yapmaktayım.  Çok sayıda mahalle sakinimizin  isteği ile son kez muhtarlığa adayım ve sizlerin desteğine talibim.  Allah izin verir de seçimi kazanırsam   geçmiş yıllarda  olduğu gibi bugünde  mahallemiz ve sizleri için hizmet etmeye devam edeceğim.   Ben yıllardır bu mahallede yaşayan sizlerle komşu olan  bir ağabeyinizim, kardeşinizim,   ve mahallemi de çok seviyorum.  Sizlerin vereceği her türlü karara saygım sonsuzdur ve başımız üstündedir. Her birinize  geçmişte bana  güvendiğiniz  ve verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum  ve sizlerden son kez yetki istiyorum” dedi

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR