Pazartesi, Mayıs 13, 2024
Ana SayfaGündemHaberMHP KONGRESİNDE SEÇİMLERE YÖNELİK POLATLI MESAJLARI VERİLDİ

MHP KONGRESİNDE SEÇİMLERE YÖNELİK POLATLI MESAJLARI VERİLDİ

Spread the love

  Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı ilçe kongresi tamamlandı . Polatlı ilçe başkanlığına atanan Mehmet Aşcı delegelerin oyu  ile  tek adaylı seçimde  MHP ilçe başkanı seçildi. Kongreye MHP genel Başkan Yardımcısı Mevlut Karayakaya, MHP  MDK Üyesi Duygu Kurban Gözüoğlu,  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, MHP Ankara il başkan yardımcısı Halil Altunkaynak,. Ömer Alkan, Adnan Taha Tuğrul, ve delegeler katıldı .Divan Başkanlığını MHP Genel Başkan yardımcısı Karakaya’nın yönettiği kongrede Karakaya yerel seçimlere ilişkin mesaj vererek  Polatlı da Cumhur ittifakından bir adayla seçime gireceklerini belirtti.   Polatlı Belediye   Başkanı Mürsel Yıldızkaya ise  kongrede  yaptığı konuşmada Polatlı için yapacak daha çok işleri ve  söyleyecek çok sözlerinin olduğunun altını çizdi. 

MHP POLATLI KONGRESİ TAMAMLANDI

 Milliyetçi Hareket Partisi  14. Polatlı ilçe kongresi tamamlandı .  Tek adaylı gidilen kongrede   MHP Polatlı ilçe başkanlığına atanan Mehmet Aşcı delegelerin oyu ile  MHP ilçe başkanı seçildi.Kongreye MHP genel Başkan Yardımcısı Mevlut Karayakaya, MHP  MDK Üyesi Duygu Kurban Gözüoğlu,  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, MHP Ankara il başkan yardımcısı Halil Altunkaynak, Ömer Alkan, Adnan Taha Tuğrul,  Siyasi parti ilçe başkanları STK’lar  , muhtarlar ve   delegeler katıldı. Kongre de  MHP  ilçe yeni başkanı Mehmet Aşcı tarafından MHP ilçe eski başkanı Uğur Güngör’e teşekkür plaketi verildi.  MHP ilçe kongresinde  divan başkanlığını MHP Genel  başkan yardımcısı Mevlüt Karakaya , MHP  MDK Üyesi Duygu Kurban Gözüoğlu,  Halil Altunkaynak, Ömer Alkan ve  Adnan Taha Tuğrul  yaptı.  

AŞÇI “HİÇ BIKMADAN VE YILMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 Kongrenin açılış konuşmasını   MHP İlçe başkanı Mehmet Aşcı yaptı. Aşcı “  Genel kurulumuzun ülkemiz ve Polatlı’mıza hayırlı olmasını diliyorum . Başbuğumuzun Alparslan Türkeş’in Türkeş beyin yolunda,  liderimiz devlet bahçeli beyimizin de milli birlik ve kardeşliğimiz için, milli hakimiyet ve haklarımız için  refah ve bereketimiz huzurlu  ve güvenli yarınlarımız için hiç bıkmadan ve yılmadan  çalışmaya devam edeceğiz. Ne Mutlu Türküm diyene” sözlerine  yer verdi.

YILDIZKAYA “TÜM ZAMANLARIN EN BÜYÜK PROJESİNİ BİZ YAPTIK”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya  “ Kongremiz Polatlı’mıza  Ankara’mıza ve  MHP ailesine hayırlı olsun. Uzun yıllar teşkilatımızın  pek çok kademesinde birlikte çalıştığımız  ve bayrağı teslim eden  Uğur başkanımıza ve onun kıymetli yönetimine  ayrı ayrı teşekkür ederim.   Bu kutlu görevde bayrağı devralan Mehmet  Aşcı ve onun genç ekibine   başarılar diliyorum. Bugün Belediye başkanı olmanın ötesinde ülkü ocakları başkanlığı ilçe başkanlığı  ve 2014 yılında  20 yıl sonra Polatlı da bu kutlu davanın bayrağının göndere çekilmesinde katı sunmuş  bir kardeşiniz olarak sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum.

BELEDİYEMİZ KURULDUĞU GÜNDEN BUGÜNE EN FAZLA PROJE BİZİM DÖNEMİMİZ DE ÜRETİLDİ

2014 den buyan  MHP’ nin ürerken belediyeciliğini farkını hemşehrilerimize gösterdiğimize inanıyorum.  7 gün 24 saat mesai mefhumu tanımaksızın adaletten, hakkaniyetten asla şaşmadan çalışıyoruz. Nereden ne kadar oy aldığımızı sorgulamadan bütün mahallerimize hizmet götürdük.  Zorluklar karısında mazeretler sığınmadan çare ve kaynak üreterek çalıştık. Siyasi  görüşüne etnik kökeni bakmaksızın her  bir hemşehrimizi bağrımıza bastık . Şehrin kaynaklarını doğru kullanarak iyi bir  bütçe yönettik.  Hem devraldığımız  borçları ödedik hem de  projelerimizi vaatlerimizi tek tek yerine getirdik . İddia ediyoruz belediyemiz kurulduğu günden bugüne en fazla projeyi bizim dönemimiz de üretti. Tüm zamanların en büyük projesini biz yaptık.”dedi

 BAŞINIZI ÖNE EĞDİRECEK HİÇBİR İŞE İMZA ATMADIM

  10 yıllık belediyecilik döneminde  bugüne kadar  MHP genel Başkanızın,  partililerimizin  , başını öne eğdirecek hiçbir işe imza atmadım. Cevabını ve hesabını veremeyeceğimiz en küçük bir davranışımızın olmadığını belirtmek isterim.   Partimizin  verdiği sorumluluğa ,  hemşehrilerimizin verdiği bu göreve layık olmaya çalışıyoruz. Bu dünde,  bugünde ve  yarında böyle olmaya devam edecek. Ülkücü hareket benim doğduğum , kendimi bulduğum çatısı altında olmaktan gurur duyduğum kutlu bir yolculuk. Şehrimiz için daha yapacak  işimiz, söyleyecek çok sözümüz var. Allah’ın izni ile genel başkamızın taktiri   ve hemşehrilerimizin   teveccühü ile Polatlı’mıza hizmet bizler için en büyük şeref olacaktır” dedi.

POLATLI HER ZAMAN MHP’ NİN YANINDA OLMUŞTUR , MHP’ DE POLATLI’NIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEKTİR

MHP Genel başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya  “  Polatlı ilçemizin 14. Olağan kongresi hayırlı ,birliğimiz daim kararlarımız isabetli toyumuz şenlikli olsun. Polatlı  tarihi kültürel özellikleri ve kutlu ve adim bir diyarın adıdır. Polatlı  geçmiş  itibariyle tarihte medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir kentimizdir.  Türkiye gündeminde en çok konuşulan  konuların başında 45. UNESCO dünya mirası komitesi toplantısında Gordion antik kentinin dünya mirası listesine dahil edilmiş olmasından dolayı   emeği geçenlere   hükümet yetkililerine, Belediyemize başkanımıza ve meclisine   teşekkür ediyorum . Dünya mirası listesinde yer almamızla birlikte Polatlı ya sağlayacağı bir çok açısından katma değer kısa süre içinde gerçekleşir. Özellikle Polatlı’mızın tanınmasında katkı sağlar.

 POLATLI’NIN İL OLMASI SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA POLATLI’NIN YANINDA OLACAĞIMIZDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

  Polatlı’nın il olma talebine yönelik konuşan Karakaya “ Polatlı devlet ve millet gerçeğinin idrakin  de  olan Türk milliyetçiliğini şiar edinmiş Serden geçtilerin yurdudur. Polatlı her zaman MHP’nin yanında olmuştur MHP’ de Polatlı’nın yanında olmaya devam edecektir. Polatlıların uzun yıllar il olma talebini biliyor ve takip ediyoruz. Bu konuda yapılacak bir düzenleme söz konusu olduğunda Polatlı’nın yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

YÖNETMEYİ BECEREMEYEN İŞ BİLMEZLERİN   ELİNDE REZİL OLAN  BAŞTA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİNİ     CUMHUR İTTİFAKI İLE TANIŞTIRTACAĞIZ

 Yerel seçimlere yönelik mesaj veren Karakaya  “ Yönetmeyi beceremeyen iş bilmezlerin   elinde rezil olan  başta Büyükşehir olmak üzere  yerel yönetimleri  Cumhur ittifakın hizmet odaklı  siyasi anlayışı ile  buluşturmak partimizin üretken belediyecilik modeli ile tanıştırmaktır.  Cumhur ittifakı  31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel yönetimler ilgili seçimler de stratejilerini belirleyerek önümüzdeki günlerde çalışmalarına ağırlık verecektir. Çalışmalarımızı kamuoyu ile paylaşarak 24 Temmuz 2023 tarihinde başlattık  ve   Türkiye genelinde  stratejilerimizin  özüne ilişkin tema  ve sloganlarımızı  paylaşarak devam ediyoruz. 7 Ekimde yapılacak Ak Parti’nin olağanüstü kongresinden sonra heyetlerin bir araya gelmesi ile birlikte  yerel yönetimlerde izlenecek taktik  belli olmuş olacak .Bu seçimler son derece önemlidir.

 BUNLARIN ALAYINA TALİBİZ, İSTANBUL , ANKARA  BÜYÜKŞEHİR  BELEDİYELERİNİ ALMAK ZORUNDAYIZ

 Bu millet  Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine güven duydu, Cumhur ittifakına güvendi.  İstanbul , Ankara  ve 30 büyükşehirde ve 51 ilde belediyelerin büyük çoğunluğun almak zorundayız.  Cumhur ittifakı olarak bunların alayına talibiz.

 POLATLI BELEDİYESİNİ CUMHUR İTTİFAKININ BİR  ADAYIYLA ALMAYA TALİBİZ

 Karakaya 31 Mart 2024   tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin Polatlı Belediyesi Cumhur ittifakı adayına yönelik  Polatlı’mızda Cumhur ittifakı olarak belediyeyi Cumhur ittifakının bir adayıyla almaya talibiz” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR