Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberKOKUDA İDDİASI İLE  POLATLI DA YENİ ADRES “SOEL”

KOKUDA İDDİASI İLE  POLATLI DA YENİ ADRES “SOEL”

Spread the love

 SOEL PARFÜMDE YENİ ADRESİNİZ OLACAK

 SOEL Parfümeri Polatlı da hizmet açıldı.  Parfümde  kalıcı koku iddiası ile Polatlı da hizmet zincirine katılan SOEL Parfümeri Polatlı mağazası  hafta sonu dualarla  hizmete girdi.   Genç İşletmeci  Mehmet Can Atalay’ın  sahipliğinde açılan SOEL Parfümeri Mağazasının hizmet kurdelesini Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya kesti.

  Polatlı da  kokunun yeni adresi Soel Parfümeri Mağazası geniş bir katılımcı  eşliğinde  törenle hizmete açıldı.

Açılışa Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya,  eşi Şaduman Yıldızkaya  Ak Parti  ilçe başkanı Aysel Demir,  CHP İlçe Başkanı Bilal Avcı, MHP İlçe başkanı Uğur Güngör, Deva Partisi ilçe başkanı Serhat Uğurlu,  İlçe müftüsü Hayri Cihangeri ilçe Tarım Müdürü Burhanettin Sütçü,  OSB Başkanı Erol Ünal, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda esnaf ile davetli katıldı.

 İşletmenin açılış duasını Polatlı Müftüsü Hayri Cihangeri yaparken  SOEL PARFÜMERİ mağazasının açılış kurdelesini  Polatlı Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya   ve davetliler kesti. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya     işletme sahibi Mehmet Can Atalay’ı tebrik ederek bol kazançlar diledi.

 Sivrihisar Caddesinde hizmet açılan  Soel Parfümeri , kalıcı ve farklı kokuların  zengin çeşitleri ile sizleri bekliyor.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR