Perşembe, Nisan 18, 2024
Ana SayfaGündemHaberKIZILAY’DA İLK İFTAR DEPREZEDELERLE

KIZILAY’DA İLK İFTAR DEPREZEDELERLE

Spread the love

POLATLI’DA DEPREMZEDELER KIZILAY İFTARINDA BULUŞTU

Polatlı da depremzedeler ve Kızılay şubesi birlikte iftar yaptı. Türk Kızılay Derneği Polatlı Şubesi’nde ilk iftar Polatlı’ya yerleşen  depremzede vatandaşlar ile birlikte yapıldı. Türk Kızılay Derneği Polatlı Şube Başkanı Bünyamin Ateş “ Hep beraber acılarımızı paylaşarak azaldığı bu zamanda depremde mağdur olan vatandaşlarımızı unutmamalıyız. Depremzede vatandaşlarımızla birlik ve bütünlük içinde acıları aşma gücünü göstererek huzur ve bereket dolu bir ay geçirmeliyiz”dedi.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde etkili olan deprem felaketinin ardından Polatlı ya yerleşen depremzede vatandaşlar Polatlı da misafir ediliyor.

Türk Kızılay Derneği Polatlı Şubesi ilçede ilk iftarı depremzede vatandaşlar ile yaparak aynı sofraya oturdular.

ATEŞ: YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ

Türk Kızılay Derneği Polatlı Şube Başkanı Bünyamin Ateş, “İlk iftarımızı şube hizmet binamızda afetzede kardeşlerimiz ile birlikte yaptık. Vatandaşlarımızı ne kadar misafir olmaları gerekiyorsa o kadar misafir edeceğiz. Üstümüze düşen görev neyse yapmaya devam edeceğiz. Ramazan, birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayıdır. Hep beraber acılarımızı paylaşarak azaldığı bu zamanda depremde mağdur olan vatandaşlarımızı unutmamalıyız. Depremzede vatandaşlarımızla birlik ve bütünlük içinde acıları aşma gücünü göstererek huzur ve bereket dolu bir ay geçirmeliyiz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin de mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ  BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR