Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberKILIÇDAROĞLU: “KUL HAKKI YEMEM VE KUL HAKKI YEDİRMEM”

KILIÇDAROĞLU: “KUL HAKKI YEMEM VE KUL HAKKI YEDİRMEM”

Spread the love

 KILIÇDAROĞLU: 85 MİLYONUN CUMHURBAŞKANI OLACAĞIM

Millet İttifakı’nın İstanbul  Maltepe’de düzenlediği İstanbul mitinginde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı, 13. Cumhurbaşkanı Aday  Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu ülkeyi cennet gibi yapacağız ve birlikte huzur içinde yaşayacağız. Hiçbir ayrım yapmadan, hiç kimsenin kimliğini, inancını yaşam tarzını sorgulamadan 85 milyon insanın Cumhurbaşkanı olacağım. Benim saray merakım yok, 6 liderin de öyle bir saray merakı yok. Ben sizler gibi yaşıyorum, sizler gibi mütevazi bir hayatım var” dedi.

Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul Maltepe mitinginde  konuştu.  Kılıçdaroğlu   vatandaşlara seslenerek “Değişime hazır mısınız? Türkiye’ye demokrasiyi getirmeye hazır mısınız? “ sorusunu sordu.

CHP lideri 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal  Kılıçdaroğlu  Maltepe mitinginde  şu ifadelere yer verdi ; Bu ülkede hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Hiçbir yoksul elektriği suyu doğal gazı kesilmeyecek. Bu ülkeyi cennet gibi yapacağız ve birlikte huzur içinde yaşayacağız. 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım. Hakkıyla hukukuyla ve adalet içinde hizmet etmeye söz veriyorum. Huzura kavuşturmamız lazım. Çok kamplaştırdılar. İnsanların inançlarını sorgular hale getirdiler. Türkiye’yi buradan çekip çıkaracağız. Bu ülkeye baharı, huzur getireceğim. Herkesi kucaklayacağız. Hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Biz beraber ve birlikte Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağız. Benim Saray merakım yok. 6 liderin de yok. Ben sizler gibi yaşıyorum. Onur duyuyorum. Saray’a gitmeyeceğiz. Cumhurbaşkanlığına oturduğumuzda yerimiz Çankaya olacak.”dedi.

Kılıçdaroğlu  “Birlikte mücadele ettiğimiz zaman Türkiye’nin çözülmeyecek sorunu yoktur. Genel başkanlarımızı, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediye başkanlarımızı dinlediniz. Ortak akılla yola çıktık. Türkiye Cumhuriyeti bir kişiye teslim etmeyeceğiz. Beraber ve birlikte yöneteceğiz. Akılla, bilgiyle yöneteceğiz. Birikimle yöneteceğiz, ahlakla, erdemle yöneteceğiz. Bu ülkeyi sözüm söz baharı getireceğim baharı, huzuru getireceğim huzuru, herkesi kucaklayacağız, hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Benim saray merakım yok, 6 liderin de saray merakı yok. Sizler gibi yaşıyorum. Sizler gibi yaşamaktan da onur duyuyorum. Allah nasip eder sizlerin oylarıyla Cumhurbaşkanlığı konutuna oturduğumda yerimiz Çankaya olacak.

EN GEÇ 2 YIL İÇERİSİNDE BÜTÜN SURİYELİ, AFGANLI KARDEŞLERİMİZİ ÜLKELERİNE UĞURLAYACAĞIZ.

Söz verdim, en geç 2 yıl içerisinde bütün Suriyeli, Afganlı kardeşlerimizi ülkelerine uğurlayacağız. Staj ve çıraklık meraklanmayın, gayet iyi biliyorum, çözeceğim. Çalıştınız, kazandınız, prim yatırmadılar. Her hakkı teslim edeceğim. Her hukuku uygulayacağız. Benim Cumhurbaşkanı olmamı istemeyen iki kesim var. Onları bilmenizi isterim. Birincisi 5’li Çeteler.

KUL HAKKI YİYENİN BURNUNDAN FİTİL FİTİL GETİRECEĞİM

 Sandığa giderken bir arkadaşını beraber getirmek. Cumhur İttifakı’na geçen seçimlerde oy veren birisini ikna edeceksiniz. O zaman gerçek anlamda her bir birey görevini yapmış olacak. Yüzbinlerden söz aldım. 5’li çetelerin yurt dışına paraları nerelere getirdiklerini biliyorum. Amerika’da gökdelenler yaptığını biliyorum. Muhammed Ali Clay’ın çiftliğini nasıl satın aldıklarını biliyorum. Tamamını ama tamamını son centine kadar alıp getireceğim, bu millete vereceğim. Onların tamamını kuruşu kuruşuna getireceğim ve size vereceğim. Kul hakkı yemem, kul hakkı yedirmem. Onlar diyorlar mı, kul hakkı yemeyeceğiz diye. Kul hakkı yiyenin burnundan fitil fitil getireceğim. Beni hiç sevmeyen ikinci grup uyuşturucu baronları. Söz veriyorum kökünü kazıyacağım. Uyuşturucu baronlarına da bir şey diyemiyorlar. Neredeyse kucaklaşacaklar. Bu ülkeyi aydınlığa çıkaracağız. Bu ülkeye baharı, huzuru getireceğim. Asla ayrımcılık yapmayacağız. 85 milyonu kucaklayacağız. 85 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım, hizmet edeceğim. Hiçbir ayrım yapmayacağım. “Her hakkı teslim edeceğim. Her hukuku uygulayacağız. Kul hakkı yemem ve kul hakkı yedirmem. Ben onların neler yediğini biliyorum. Kul hakkı yiyenin burnundan fitil fitil getireceğim. “dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR