Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberKARAKAYA’DAN ÇAĞLANCI’YA TAM DESTEK : “SİYASETE VE BELEDİYECİLİĞE YABANCI BİRİSİ DEĞİLDİR”

KARAKAYA’DAN ÇAĞLANCI’YA TAM DESTEK : “SİYASETE VE BELEDİYECİLİĞE YABANCI BİRİSİ DEĞİLDİR”

Spread the love

MHP GENEL MERKEZDEN ÇAĞLANCI DESTEĞİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Mevlüt Karakaya, Polatlı Belediye başkan adayı Levent Çağlancı  ile basın mensuplarının karşısına geçti.   Cumhur ittifakı MHP Polatlı Belediye Başkan adayı Levent Çağlancı’ya MHP olarak desteklerinin tam olduğuna dikkat çeken Karakaya” Levent Çağlancı, Polatlı’nın kendi evladı. Polatlı Belediye Başkan adayı olarak sürece girmiş değildir. İki defa Ankara bölge listelerimizde milletvekili adayı olarak Ankaralıların karşısına çıkmıştır. Uzun zamandır siyasetin içerisindedir. Belediyecilik noktasında kendisini hazırladı. Kendisi belediyecilikle alakalı, akademik kariyerinin son noktası olan doktorasını da yapmış durumda. Siyasete ve belediyeciliğe yabancı birisi değildir. Polatlı’ya daha fazlasını yapmak için talibiz.”dedi.

 Milliyetçi hareket Partisi genel Başkan Yardımcısı Mevlut Karakaya, Polatlı Belediye başkan adayı Levent Çağlancı beraberlinde basın mensupları ile bir araya geldi.   Ak Parti ve MHP ilçe  başkanlarının da katıldığı toplantıda  MHP MYK Üyeleri, Ankara il yönetimi Polatlı ülkü ocakları temsilcileri katıldı.  Basın Toplantısında Konuşan  Cumhur ittifakı MHP Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı  Hem Polatlı da hem de Ankara Büyükşehir belediyesinde seçimi kazanacağız” dedi.  çağlancı konuşmasına şu sözlerle devam etti; “Adaylımız açıklandı seçim çalışmalarına hemen başladık  20 gündür  gece gündüz demeden seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bizler Cumhur ittifakının ortak adayı olarak  Ak Parti ve MHP  ilçe başkanları ve yönetimi ile kol kola vererek  seçim çalışmamızı sahada yürütüyoruz. Sahada  gördüğümüz kadarıyla Polatlı  hemşehrlerimizin bize teveccühü çok güzel. 31 Martta da inşallah seçimi kazanacağımıza zaferle tamamlayacağımıza inanıyoruz.  Seçim çalımlara  durmadan yorulmadan 31 Mart tarihine kadar devam edeceğiz.  Rabbim  inşallah bizlere zafer nasip etsin. Cumhur ittifakımızın  Büyükşehir Belediye başkanımız Turgut Altınok  için çalışmalarımızı  yürütüyoruz. Hem Ankara Büyükşehir Belediyesi, hem  Polatlı Belediyesini kazanmak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışacağız.  Basın mensuplarımızın  yanımızda olması bizlere güç veriyor. Vatandaşlarımızla bizleri buluşturan , meramızı ileten kişiler oldukları için  basın mensuplarımız çok önemli bir görevi icra ediyorlar. Sizlerle her zaman birlikte olacağız. Seçim öncesi olduğu  gibi seçimden sonrada sizlerle bir araya gelerek   söylemlerimizde olduğu gibi Polatlı’yı biz yöneteceğiz. “dedi.

KARAKAYA “ASIL OLAN POLATLI’NIN BUNDAN SONRA BUGÜNE KADAR YAPILAN HİZMETLERİN ÜZERİNE DAHA FAZLALARINI EKLEYEBİLMEK”

MHP Genel Başkan Yardımcısı , Ankara milletvekili Mevlüt Karakaya, 31 Mart seçimlerine ilişkin Polatlı özelinde  yaptığı değerlendirmelerde “Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) olarak, Levent kardeşimin sonuna kadar arkasındayız ve elimizden geleni yapacağız” dedi.Karakaya, “Polatlı ile olan yakın temasım Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünden bu yana kesintisiz olarak devam etti. Biz ne zaman buralara gelsek bize ‘Polatlı il olmak istiyor’ diye söylenir. Biz de destekliyoruz. Levent Çağlancı’nın Polatlı için yapacağı hizmetlere inancım tam. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Levent kardeşimin sonuna kadar arkasındayız ve elimizden geleni yapacağız.Levent Çağlancı, Polatlı’nın kendi evladı. Polatlı Belediye Başkan adayı olarak sürece girmiş değildir. İki defa Ankara bölge listelerimizde milletvekili adayı olarak Ankaralıların karşısına çıkmıştır. Uzun zamandır siyasetin içerisindedir. Belediyecilik noktasında kendisini hazırladı. Kendisi belediyecilikle alakalı, akademik kariyerinin son noktası olan doktorasını da yapmış durumda. Siyasete ve belediyeciliğe yabancı birisi değildir. Polatlı’ya daha fazlasını yapmak için talibiz. Polatlı hak ettiği hizmeti de genel anlamda alamadı, bu konuda zaman milletvekili olarak devreye girdik. Suyun son dönemlerdeki kıtlığının, tarım kesimi üzerinde oluşturduğu olumsuzluklar. Bu konular sürekli benim içinde olduğum ve takip ettiğim konular. Tarım piyasası ve tarımsal üretimler noktasında bu süreçlerin içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Burada asıl olan Polatlı’nın bundan sonra bugüne kadar yapılan hizmetlerin üzerine daha fazlalarını ekleyebilmek. Hem büyükşehrin hem de Polatlı’nın Cumhur ittifakı adayları tarafından yönetilmesi, Polatlı’mıza yapılacak olan hizmetlerin daha ivme kazanarak ileri boyutlara götürülmesinde çok ciddi katkı sağlayacaktır” dedi.

“ KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK”

Gazetecilerin sorularının cevaplandırıldığı toplantıda , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Polatlı’ya temiz ve kalite su sözüne ilişkin geçtiğimiz günlerde Başkan Yavaş tarafından açıklanan   Şubat ayı ortalarında Polatlı’ya su gelmiş  olacak “sözünü hatırlatarak Polatlı’nın içme suyuna ulaşması noktasında MHP ve Ak Parti ret oyu mu verdi mi? Sorusunu  cevaplandıran Karakaya “Teknik bilgiyi bilmiyorum ama seçim ne zaman 31 Martta,  su ne zaman gelecekmiş Şubat’ta. Kaç yıldır görevde, 5 yıldır. Polatlı önemli bir yer, Polatlı’dan ciddi destek aldılar. Bizim buradaki yerel yönetimin başında olan arkadaşımızla hep bir arada oldular. Neden seçimin öncesine acele edildi? Önce bunu sormak lazım. Bu hizmetler yapılacak, yapılmak zorunda kim gelirse gelsin. Bunun artık bir faydası yok. Bugüne kadar 5 yıl oldu. 5 yıldır siz neden bu kentle ilgilenmediniz, 5 yıldır Ankara ile , Polatlı ile , Ankara’nın çevresi ile neden ilgilenmediniz? Az laf çok iş diyorlar. Çok iş nerede ben onu merak ediyorum?  Bana bir kişi Ankara içinde şu hizmet yapıldı desin ve göstersin. Tam seçime giderken,  bir  sene önce yapılabiliyorsa Polatlı’ya neden cefa çektirdiniz? Seçim yasaklarından önce bunu demek ayıptır. Geç kaldın kardeşim korkunun ecele faydası yok.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR