>
Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberKara, kariyer günlerinde öğrencilerle buluştu

Kara, kariyer günlerinde öğrencilerle buluştu

Spread the love

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, Siteler Mesleki Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri programının konuğu oldu. Kara, mesleki bilgi ve tecrübelerini kalfa ve usta adayı geleceğin berberleriyle paylaştı.

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, Siteler Mesleki Eğitim Merkezi’nde öğrenim gören erkek berberliği dalı öğrencilerine yönelik düzenlenen Kariyer Günleri programında kalfa ve usta adayı geleceğin berber adaylarıyla mesleğe ilişkin bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

İstihdam İçin Mesleki Eğitim Programı (İMEP) Saha Koordinatöre İzzet Çevik ile  İl Koordinatörü Aydın Türkoğlu’nun da katılım gösterdiği etkinlikte, Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, berberlik mesleğinin önemine değindi. Kara, “Öncelikle seçtiğiniz ve yaşamınıza yön verecek berberlik mesleğinizi severek yapın. Burada aldığınız ve geleceğinizi şekillendirecek eğitim sürecini çok iyi değerlendirin. Yaptığınız işte en iyisi olmak için çok çalışın, kendinizi geliştirin  ve uzmanlaşın.” dedi.

Bu tür etkinlikleri gençlerin geleceğe hazırlanması adına çok faydalı gördüğünü belirten Kara, programı düzenleyen okul müdürü Hayrettin Karaziyan ve öğretmenlere de teşekkür etti.

Siteler Mesleki Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hayrettin Karaziyan da öğrencilerine mesleki anlamda yol gösterici ve bilinçli çalışma zemini oluşturulmasına destek olmak adına gerçekleştirdikleri kariyer günleri etkinliğinde bilgi ve tecrübelerini paylaşan Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara’ya teşekkür etti.

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR