Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberKALDIRIMSIZ VE BOZUK YOLA ONARIM

KALDIRIMSIZ VE BOZUK YOLA ONARIM

Spread the love

YEŞİLYOL VE ALİ İHSAN SOKAKLARA KALDIRIM

Polatlı Şehitlik Mahallesi Yeşilyol ve Ali İhsan Sokakta kaldırım olmadığından öğrenciler için tehlike arz etmekte, yolların bozuk ve çukur olmasından dolayı da araç trafiği olumsuz yönde etkilendiği, bu nedenle yolların asfaltlanması ve kaldırım yapılması istendi.

 Polatlı İlçesi Şehitlik Mahallesi Yeşilyol ve Ali İhsan Sokaklarda kaldırım ve sıcak asfalt çalışması yapılmasına ilişkin Altyapı Hizmetleri Komisyonunun 24.03.2023 tarihli ve 131 sayılı Raporu Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.04.2023 tarihli toplantısında okundu.

Konu üzerinde yapılan görüşmelerden sonra;  Polatlı İlçesi Şehitlik Mahallesi Yeşilyol ve Ali İhsan Sokakta kaldırım olmadığından öğrenciler için tehlike arz etmekte olduğu, yolların bozuk ve çukur olmasından dolayı da araç trafiği olumsuz yönde etkilendiği, bu nedenle yolların asfaltlanması ve kaldırım yapılmasına ilişkin Altyapı Hizmetleri Komisyonu Raporu oylanarak oybirliği ile kabul edildi.

Üyeler Zekayi KAYA ve Fatma ERTEN’in verdiği önergede; Polatlı İlçesi Şehitlik Mahallesi Yeşilyol ve Ali İhsan Sokaklarda kaldırım ve sıcak asfalt çalışması yapılması istenilmiştir.

            Komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde; Polatlı İlçesi Şehitlik Mahallesi Yeşilyol ve Ali İhsan Sokakta kaldırım olmadığından öğrenciler için tehlike arz etmekte olduğu, yolların bozuk ve çukur olmasından dolayı da araç trafiği olumsuz yönde etkilendiği, bu nedenle yolların asfaltlanması ve kaldırım yapılması komisyonumuzca uygun görüldü.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR