Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberİSTİFAYA AÇIK DAVET : KAÇ GÜN SONRA AFFINI İSTEYECEKSİN?

İSTİFAYA AÇIK DAVET : KAÇ GÜN SONRA AFFINI İSTEYECEKSİN?

Spread the love

UĞURLU  “ 150 YILLIK KURUMUN GELDİGİ HALE BAK!”

Spot- Uğurlu   “Hilâl-i Ahmer’in başındaki liyakatsiz Kerem Kınık; Ahbap almasaydı zaten çadırları bölgeye yollayacaktık diyor.”

 Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanı  Serhat Uğurlu   Kızılay  Genel başkanı kerem Kınık’ı   sert bir dille eleştirdi. Ülke gündeminde büyük yankı uyandıran  Kızılay çadırlarının para karşılığında  atılması   hem muhalefet kanadının hem de vatandaşların tepkisine yol açtı. Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanı  Serhat Uğurlu   “Hilâl-i Ahmer’in başındaki liyakatsiz Kerem Kınık; Ahbap almasaydı zaten çadırları bölgeye yollayacaktık diyor.Millet sana bu zor günlerde ticaret yap diyemi bağışta bulunuyor.Sizin ne Allah’tan korkunuz, ne kuldan utanmanız kalmış.Tuzu bile kokuttunuz artık. Kaç gün sonra affını isteyeceksin.”sözleri ile eleştirdi.

 Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanı  Serhat Uğurlu   Kızılay  Genel başkanı kerem Kınık’a Affını kaç ün sonra isteyeceksin? Sorusunu sordu.  Depremzedelere gönderilmek üzere Kızılay’dan  satın alınan   çadırları    Ahbap derneğine para karşılığı satın aldığını açıklamıştı.     Kızılay tarafından satılan çadırlar ,  tepki topladı.     Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanı  Serhat Uğurlu   Kızılay  Genel başkanı kerem Kınık’ı   sert bir dille eleştirdi Deva Partisi Polatlı İlçe Başkanı  Serhat Uğurlu  “Kızılay, AHBAP’a 2050 adet çadırı 46.000.000 TL’ ye (46milyon) satıyor.  Hilâl-i Ahmer’in başındaki liyakatsiz Kerem Kınık; Ahbap almasaydı zaten çadırları bölgeye yollayacaktık diyor.Millet sana bu zor günlerde ticaret yap diyemi bağışta bulunuyor.Sizin ne Allah’tan korkunuz, ne kuldan utanmanız kalmış.Tuzu bile kokuttunuz artık. Kaç gün sonra affını isteyeceksin.150 yıllık kurumun geldiği hale bak!Kerem Kınık, çadırların satış sürecini şu sözlerle anlattı:

“AHBAP Derneği Kızılay Çadır ve Tekstil’deki satış ekibine ulaşmış, yurtdışına ihraç için üretilmiş olan çadırlar için. Arkadaşlar demişler ki biz bunu içeriye sevk edelim, müşteriye izah ederiz. AHBAP’a verelim, verdiğimiz parayla üretimini tekrar yaparız demişler. İnsiyatif almışlar. Bana sorsalardı, CEO’larına sorsalardı kurumsal olarak vereceğimiz cevap şu olurdu, AHBAP böyle bir yardımda bulunmak istiyor tamam çok güzel ama bunun nakliyesine destek versin, çadırları sevk etsinler sonra bakarız derdim ben. Ama arkadaşlar insiyatif kullanmışlar. Eleştirdim de arkadaşları, refleksleri yanlış olmuş.”

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR