Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberİKİ KARDEŞ BORSA HEYETİ  POLATLI DA  BULUŞTU

İKİ KARDEŞ BORSA HEYETİ  POLATLI DA  BULUŞTU

Spread the love

 DİYARBAKIR’DAN POLATLI TİCARET BORSASINA ZİYARET

  Diyarbakır Ticaret Borsası  Başkanı  Engin Yeşil  Meclis üyeleri beraberliğinde Polatlı Ticaret Borsasını ziyaret ettiler. Mart 2022  tarihinde  Polatlı Ticaret Borsası ve Diyarbakır Ticaret Borsası arasında imzalanan kardeşlik protokolü kapsamında  Diyarbakır’ı ziyaret eden Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu ve yönetimi iade ziyarette bulunan Diyarbakır Ticaret Borsası yönetimini misafir etti.

  Diyarbakır Ticaret Borsası ev Polatlı Ticaret Borsası arasında imzalanan Kardeşlik protokolü çerçevesinde geçtiğimiz yıl Diyarbakır Ticaret Borsası heyetini ziyaret eden Polatlı Ticaret Borsası Başkanı Yahya Toplu ve yönetimi, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil ve yönetimini Polatlı da ağırladı.   İade-i ziyarette bulunan  Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Polatlı Ticaret Borsasının  ürün analiz ve numune işlemlerinin yapıldığı laboratuvarları dolaşarak bilgi aldı. Polatlı Ticaret Borsasının  gelişmişlik açısından oldukça ilerde olduğuna dikkat çeken Yeşil  her yerde bina var ama  Polatlı borsasında hem bina var hemde içinde üretim uygulama hizmet var “dedi.

 Polatlı Ticaret Borsası ürün satış salonunda satış yaparak , canlı alım satımları yerinde izleyen Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı  Engin Yeşil , Polatlı Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı Yahya Toplu’yu tebrik etti.

POLATLI HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR GELİŞİYOR KENDİNİ YENİLİYOR

 Polatlı Ticaret Borsasının  çalışmaları ilçe , il hatta iller arası  alımlarda tüccar ve üreticiler noktasında ciddi bir güven tesis ettiklerini belirten Başkan Toplu “  Polatlı Türkiye’nin sayılı tarım ambarlarından biridir. Polatlı her geçen gün büyüyor gelişiyor kendini yeniliyor. Polatlı  Ticaret Borsası olarak  bizlerde tarım memleketi Polatlı’mızda çiftçilerimize tüccarlarımıza en iyi hizmeti verebilmek  için çaba gösteriyoruz.  Geçtiğimiz yıl Diyarbakır Ticaret Borsamız ile kardeşlik protokolü imzaladık. Biz geçen yıl Diyarbakır’ı  ziyaret ettik. Şimdide Sayın Başkanımız meclis yönetimi beraberliğinde bizleri ziyaret ettiler. Temennimiz bundan sonra  gidiş gelişlerimiz daha sık olsun.  “diyerek  Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil’e gong hediye ederek yönetimine ve  şahsına plaket takdimi yaptı. Diyarbakır Ticaret Borsası Yönetim kurulu Başkanı Engin Yeşil’de Başkan Topluya  Diyarbakır’ın tarımsal ürünlerinin yer aldığı bir plaket takdim etti. Diyarbakır Ticaret Borsası heyeti  Borsa ziyaretinin ardından Polatlı’nın tarihi alanlarına yolculuğa çıktı.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR