Cuma, Mayıs 3, 2024
Ana SayfaGündemHaberHayati İnanç Polatlı’ya geliyor

Hayati İnanç Polatlı’ya geliyor

Spread the love

 “7 Şairden 7 Şiir Okuma Yarışması” 

Alaeddin Özdenören, Ali Kutlay, Cahit Zarifoğlu, Erdem Bayazıt, Mehmet Akif İnan, Nuri Pakdil ve Rasim Özdenören… Onlar Türk edebiyatının 7 Güzel Adam’ıydı… Hepsi bu dünyaya veda etti. 7 Güzel Adamın hatırasını anmak ve genç nesillerimizi Türk edebiyatımızın nadide eserleriyle buluşturmayı amaçlayan Tügva Polatlı şubesi  7 şairden 7 şiir okuma yarışması düzenliyor.

Polatlı da Türk edebiyatının isimleri 7 güzel adam anılacak. Tügva Polatlı şubesi  7 şairden 7 şiir okuma yarışması düzenliyor.

Alaeddin Özdenören, Ali Kutlay, Cahit Zarifoğlu, Erdem Bayazıt, Mehmet Akif İnan, Nuri Pakdil ve Rasim Özdenören’ın şiirleri Polatlı da öğrencilerin yorumu ile hayat bulacak.  Tügva Polatlı şubesi tarafından yapılan açıklamada “

7 Güzel Adamın hatırasını anmak ve genç nesillerimizi Türk edebiyatımızın nadide eserleriyle buluşturmayı amaçladığımız yarışmamız, Lise ve Üniversite öğrencilerimize yöneliktir. Yarışmaya katılacak olan her yarışmacının, 7 Güzel Adamdan birinin kaleme aldığı bir şiir ile katılmaları gerekmektedir. 

 HAYATİ İNANÇ POLATLI’ YA GELİYOR

Yarışma finali 06 Mayıs 2024 tarihinde, ülkemizin sevilen isimlerinden Hayati İNANÇ’ın katılım sağlayacağı “hayata şiirden bakmak” adlı programında gerçekleşecektir.”

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR