Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberHAMDEMİR BİSMİLLAH DEDİ YOLA REVAN OLDU

HAMDEMİR BİSMİLLAH DEDİ YOLA REVAN OLDU

Spread the love

HAMDEMİR “SÖZ VERİYORUM MİLLİ GÖRÜŞ BAYRAĞINI POLATLI ‘YA  DİKECEĞİM “

Yeniden Refah Partisi Polatlı Belediye Başkan Adayı Yusuf Hamdemir oldu. İki aday adayının yarıştığı seçimlerde genel merkez 99 yılında Polatlı Belediye başkan adayı olan Yusuf Hamdemir ‘den yana tercih yaptı.Yeniden Refah Partisi aday tanıtım toplantısı sonrası Polatlı ilçe teşkilatında  basın açıklaması yaparak Polatlı belediye başkan adaylığını kamuoyuna duyuran Hamdemir   Polatlı  Belediyesini Türkiye’de örnek belediye yapacağının sözünü vererek   Polatlı halkından destek istedi. 

Yeniden Refah Partisi Polatlı Belediye Başkan adayı Yusuf Hamdemir ,Polatlı halkından destek istedi.2024 mahalli idareler seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Polatlı Belediye Başkan adayı olarak seçim yarışına girecek olan Hamdemir ,vatandaşları Parti’ye üye olmaya davet etti .

ÖZTÜRK ” POLATLIMIZI MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞTIRACAĞ8Z”

Yeniden Refah Partisi Polatlı ilçe Başkanı Muzaffer Öztürk  başkanlığında ,teşkilat binasında yapılan basın toplantısında Başkan Öztürk ,Partisinin Polatlı belediye başkan adayı Yusuf Hamdemir ‘i tebrik ederek Allah’ın izni ile bu seçimlerde Polatlımızı  milli görüş belediyeciliği ile tanıştıracağız”dedi.

“BU İŞİ BAŞARACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Polatlı Belediye Başkan Adayı Yusuf Hamdemir aday adaylığı sürecine ilişkin ” genel başkanımız bizim kolumuzu kaldırarak Polatlı Belediye Başkan adayı olarak gösterdi. Başta il başkanıma, il başkan yardımcılarıma, il teşkilatıma, Polatlı teşkilatıma ve özellikle sayın genel başkanıma bu zorlu, bu onurlu, bu kutsal görevi bize layık gördüklerinden dolayı kendilerine huzurlarınızda teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Rabbim bize onlara karşı mahcup ettirmesin. 

BU EKİP İŞİDİR  GÖNÜL İŞİDİR

Belediye başkan adaylığı çok zor, sorumluluğu çok büyük bir o kadar da kutsal bir görevdir. Bu göreve talip olurken Yusuf Hamdemir olarak ben tek başıma bir şey yapamam. Bu bir ekip işidir, bu bir gönül işidir. Ekibim omuz omuza verip, kapı kapı dolaşıp gönüllere hitap etme işidir ve Allah’ın izniyle ben hepinize çok güveniyorum, inanıyorum. Biz Polatlı’da Allah’ın izniyle milli görüş bayrağını 1989 ve 1995 Kayseri’ye, bir Konya’ya, İstanbul’a 1994 tarihinde Ankara’ya nasıl  dikmişsek  Polatlı’da 31 Mart’ta bunu yapacağımıza inanıyorum.

SÖZ VERİYORUM  ANKARA’NIN DEGİL TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM 

Çıktığımız bu yolda bu işi başaracağımıza inanıyorum. Belediye başkanı olduktan sonra  başını okşamadığım yetim, başını okşamadığım öksüz, evine girmediğim fakir, 126 bin Polatlı vatandaşına dokunmadığım ve gönlüne girmediğim ve yüzüne tebessüm etmediğim vatandaş kalmayacak. Allah’ın izniyle Belediye Başkanı olduktan sonra da milli görüşün ahlaklı, kutsal ve vazifesini en iyi şekilde yapan kendi hesabının dışında aziz milletinin hesabını düşünen ve onlara hizmetçi olan bir başkan olacağım. Yapacağımız hizmetle ve projelerle Ankara’nın değil Türkiye’nin en başarılı, en çalışkan belediye başkanı olacağıma bugün genel başkanıma söz verdim sizin huzurlarınızda bir kere daha söz veriyorum.”dedi 

BİSMİLLAH DEYİP YOLA ÇIKIYORUZ 

Belediye  başkanı seçildiği takdirde Polatlı ‘ya yapacağı hizmetlere değinen Hamdemir “Polatlı’da yapacağımız hizmetler rahmetli Erbakan hocamın bir tabiri ile bizim yaptıklarımızı onların hayali bile yetmez diyordu. Bizde Allah’ın izniyle Polatlı’da çok güzel projeleri hep birlikte yapacağız ve bunu başaracağız. Kıymetli Erbakan hocamı bu aziz millet rahmetle anıyor, hasretle anıyor, özlemle anıyor. O güzel insanın evladının genel başkan olduğu bir partide bir üye olmak, belediye başkanı olmak benim için bir şereftir. Benim için bir onurdur. Bu şerefi, bu onuru en güzel bir şekilde sorumluluğumu omuzlarımda taşıyacağıma olan inancım tamdır. Bunun huzurunuzda da sözünü veriyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren bismillah deyip yola çıkıyoruz. 126 bin Polatlılı hemşehrilerimi kucaklayacağım, gönüllerine dokunacağım, yüzümdeki tebessümü her zaman göstereceğim ve 96 bin 500 seçmenin çok büyük bir oranını alıp Allah’ın izniyle Polatlı’ya milli görüş bayrağını dikeceğimin sözünü burada veriyorum.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ BAŞARACAĞIZ 

İnşallah bir gönül belediyeciliğini, bir milli görüş belediyeciliğini 31 Mart seçimlerinde sizin desteklerinizle, sizin gayretlerinizle, sizin çalışmalarınızla başaracağız. Susmayacağız, durmayacağız, gece gündüz çalışacağız. Hepinize çok büyük bir görev düşüyor. Ben hepinizin bir kardeşi, hepinizin bir evladıyım. Allah’ın izniyle bana olan inancınızı da biliyorum. Bunu da sizde kapı kapı dolaşıp şu kardeşiniz için rahmetli Erbakan hocamın hatırı için kıymetli genel başkanımız Fatih Erbakan’ın hatırı için lütfen bismillah deyip 31 Mart’ta milli görüş bayrağını Polatlı’ya dikelim. Yapacağımız hizmetlerle, çalışmalarla bir sonraki seçimde sayın genel başkanımızı Türkiye’ye Cumhurbaşkanı yapalım. Bu hepimizin görevidir. Bu adaylığın ülkemiz için, milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

OMUZ OMUZA ÇALIŞALIM MESAJI 

Hamdemir  Polatlı da Yeniden Refah Partisi Polatlı Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Kale ile görüştüğünü  belirterek  omuz omuza çalışmak istediğini söyledi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR