Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaGündemHaberGÜLE GÜLE SAMİ BAŞKAN

GÜLE GÜLE SAMİ BAŞKAN

Spread the love

 Polatlı  Belediye eski başkanı Sami çay vefat etti. 1999-2004 yıllarında Polatlı Belediye Başkanı olarak şehre hizmet eden Başkan Çay    yaklaşık bir aydır Yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veriyordu.    Bir ayın sonunda Başkan Çay’dan acı haber geldi .  Polatlı  , Sami Başkanı için gözyaşı döktü  binlerce kişi   Başkan Sami Çay’ı son yolculuğuna uğurlayarak son görevlerini yaptılar.   Siyasetten iş dünyasına,  basın camiasından    spora her kesimden temsilci ve vatandaşlar Başkan Çay ile vedalaştı.  Geçmiş dönemlerde birlikte mesai yaptığı  belediye personelleri,   mevkidaşları,  o dönem birlikte Polatlı için mesai harcayan çok sayıda Sivil toplum kuruluşu temsilcileri   Çay ailesinin acısını paylaştı.  Yoğun yağmur yağışı altında   cami avlusunda  uzun taziye sırası oluştu,  Başkan Çay gülen fotoğrafı  ile  Polatlı halkına veda etti. 

POLATLI  BÜYÜK BİR DEĞERİNİ KAYBETTİ

 Polatlı’da  bir dönem Belediye bakanlığı yapmış,  Polatlı’nın pek çok Sivil toplum kuruluşunda hizmet vermiş ,  Polatlı’da bir üniversite  olsun hayali ile  Polatlı Ankara arasını yol etmiş   Hacettepe Üniversitesi Meslek Tüksek okulunu Polatlı’ya kazandırmış  ilk başkan olan Sami Çay maalesef aramızdan ayrıldı.1999-20004 yılları arasında Polatlı Belediye  Başkanlığını görevini yürüten Sami Çay  6 Şubat 2023 tarihinde aort diseksiyonu nedeniyle ağır ve riskli bir ameliyat geçirdi. Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde kalp ve damar cerrahisi yoğun bakımında  bir aydan fazladır   yaşam mücadelesi veriyordu.    Başkan Çay’dan Perşembe  günü acı haber geldi.    Başkan Çay’ın ölümü Polatlı da  üzüntü ile karşılanırken  cenazesinde göz yaşları yağmura karıştı.  Polatlı  , Sami Başkanı için göz yaşı döktü  binlerce kişi   Başkan Sami Çay’ı son yolculuğuna uğurlayarak son görevlerini yaptılar.   Siyasetten iş dünyasına,  basın camiasından    spora her kesimden temsilci ve vatandaşlar Başkan Çay ile vedalaştı.  Geçmiş dönemlerde birlikte mesai yaptığı  belediye personelleri,   mevkidaşları,  o dönem birlikte Polatlı için mesai harcayan çok sayıda Sivil toplum kuruluşu temsilcileri   Çay ailesinin acısını paylaştı.  Yoğun yağmur yağışı altında   cami avlusunda  uzun taziye sırası oluştu,  Başkan Çay gülen fotoğrafı  ile  Polatlı halkına veda etti.

 İLK TÖREN BELEDİYE DE   YAPILDI

   Polatlı Belediye Eski Başkanı  Sami Çay için ilk tören Polatlı Belediyesi binasında gerçekleştirildi. Başkan Çay’ın Türk Bayrağına sarılı naaşı sabah saatlerinde zabıta personellerinin omzunda Polatlı belediye binasına getirildi.  Belediye personelleri eski başkanlarını  uğurladılar. 

YILDIZKAYA :KENDİSİNE MİNNETTARIM ONA DUA EDİYORUM

 Polatlı Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya  mevkidaşı  Başkan Çay’a şu sözlerle veda etti ; Polatlı’mız büyük bir evladını büyük bir  değerini  sonsuzluğa uğurlamanın üzüntüsünü yaşıyor. Sami abiye Allah’tan rahmet  diliyorum. Ailesi sevenleri  CHP camiası ve Polatlı’mızın  başı sağ olsun. Sami Başkan  belediye başkanlığı dönemlerde şehirde iz bırakmış  siyasete kattığı kalite ve  nezaketten dolayı kendisine minnettarım ona dua ediyorum. Onu Polatlı asla unutmayacak  hep iyi insan olarak anılacak buna şahitlik ediyorum. Mekanı cennet olsun”dedi.

 KILIÇDAROĞLU AİLESİNİ ARADI BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çelenk  gönderdi   ailesini arayarak başsağlığı diledi.

 Başkan Çay’ın naaşı Belediye binasının ardından Yenimahalle Camiine götürüldü.  Başkan Çay’ın cenaze namazına CHP Genel Merkez kurmayları başta olmak üzere CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, CHP Ankara milletvekili Gamze Taşçıer, Tekin Bingöl,  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya  ,   eski   milletvekili Eşref Erdem, CHP Ankara İl ve ilçe başkanları CHP ilçe örgütleri ‘nin yanı sıra  siyasi partilerin temsilcileri,  eski ve yeni sivil toplum kuruluşları temsilcileri Belediye emekli ve  çalışan personelleri, basın camiası, muhtarlar , iş adamları , esnaflar   vatandaşlar  katıldı.  Başkan Çay’ın cenaze namazını ilçe Müftüsü Hayri Cihangeri kıldırdı.   Başkan Çay  sevenlerinin omzunda son yolculuğuna uğurlandı.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR