Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberGAZETECİLER  ANKARA’YI YAZACAK

GAZETECİLER  ANKARA’YI YAZACAK

Spread the love

 GAZETECİLER YAZACAK ABB KİTAPÇIK HALİNE GETİRECEK

 Gazeteciler Ankara tarihini  yazacak. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle Ankara’yı bilen, Ankara’nın tarihi süreci ile ilgilenen gazeteciler ve Ankaralı gazetecilerle birlikte bir program düzenlenecek.

Gazeteciler Ankara Ulus’u yazacak, Ankara Büyükşehir Belediyesi gazetecilerle program tertip edecek.   ABB  ,Ulus Tarihi ile ilgili yaşanmışlıklarını, değerlendirmelerini yazmalarının sağlanması ve bu yazıların kitapçık halinde basılarak Ankara’daki tüm kütüphanelere ve belediyenin tüm birimlerine, ilçe belediyelerine gönderilmesini sağlayacak.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle kitapçık basılmasına ilişkin Ulus Tarihi Kent Merkezi Komisyonunun 29.05.2023 tarihli ve 03 sayılı Raporu Büyükşehir Belediye Meclisinde okundu.

Konu üzerinde yapılan görüşmelerden sonra; “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’’ münasebetiyle Ulus Tarihi Kent Merkezi bölgesinde özellikle Ankara’yı bilen, Ankara’nın tarihi süreci ile ilgilenen gazeteciler ve Ankaralı gazetecilerle birlikte bir program düzenlenerek Ulus Tarihi ile ilgili yaşanmışlıklarını, değerlendirmelerini yazmalarının sağlanması ve bu yazıların kitapçık halinde basılarak Ankara’daki tüm kütüphanelere ve belediyenin tüm birimlerine, ilçe belediyelerine gönderilmesine ilişkin Ulus Tarihi Kent Merkezi Komisyonu Raporu oylanarak oybirliği ile kabul edildi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR