Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberESENTEPE ‘DE ŞENLİK RÜZGÂRI ESTİ

ESENTEPE ‘DE ŞENLİK RÜZGÂRI ESTİ

Spread the love

 ESENTEPELİLER ŞENLİKTE BULUŞTU

Polatlı Belediyesi tarafından ‘Mahallede Şenlik Var’ parolasıyla yaz sonuna kadar program dahilinde tüm merkez mahallelerde gerçekleştirilecek olan Yaz Etkinlikleri; birbirinden eğlenceli gösteriler, yarışmalar ve çekilişler eşliğinde Esentepe Mahallesinde  vatandaşlarla buluştu. Şenliklere katılan vatandaşlar  çocukları ile birlikte yaz akşamlarının keyfini çıkarıyor.

Vatandaşlar Polatlı Belediyesi tarafından tüm mahallerde  hayata geçirilecek olan yaz  akşamlarının yeni eğlencesi mahallede şenlik var programlarına yoğun katılım sağlıyor.  Mahallede şenlik  var adreslerinde  durak Esentepe mahallesi oldu.

Özellikle çocukların büyük beğenisini toplayan By Mıstık Show’un sergilendiği ve çocuklar için Survivor Parkurlarının kurulduğu şenliklerde birbirinden eğlenceli gösteriler ve şovlar sahne aldı. Yenimahalle de düzenlenen interaktif yarışmalar ve gösterilerde vatandaşlara sürpriz hediyelerin ve ikramların dağıtıldığı etkinliklerin yanı sıra; yapılan çekilişlerle çocuklar ve aileler hediye bisikletler ve ev eşyalarına sahip olma heyecanını yaşadı.

Hava sıcaklıklarının  yüksek seyrettigi Temmuz ayında vatandaşlar akşam saatlerinde  çoluk çocuk Mahalle şenliklerine akın ediyor. Özellikle çocuklar için kurulan oyun ve yarışma parkurları çocukları mutlu ederken aktivitelerin ücretsiz olası ailelerinde yoğun katılımını sağlıyor.

   Şenlik alanında vatandaşlar  ve çocuklarla vakit geçiren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya vatandaşlarla sohbet ediyor çocuklarla doyasıya eğleniyor. Esentepe de  gerçekleştirilen şenliklere  Başkan Yıldızkaya’nın eşi Şaduman Yıldızkaya’da eşlik etti.

 Mahallede şenlik var programının bir sonra ki  adresi ise İstiklal  Mahallesi oldu.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR