Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaGündemHaberEKİPLER RAMAZAN DENETİMİNDE

EKİPLER RAMAZAN DENETİMİNDE

Spread the love

POLATLI BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ RAMAZAN AYI DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla şehrin dört bir yanında denetimlerini sürdürüyor. Polatlı’da düzenli olarak devam eden denetimlerini Ramazan Ayı’nın gelmesi ile birlikte sıklaştıran Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından şehirde faaliyet gösteren tüm alışveriş noktaları denetleniyor.

Zincir marketlerde fiyat etiketi ve son kullanma tarihi hususunda incelemede bulunan ekipler tarafından fırınlar, pastaneler, pide, ekmek ve unlu mamul üretim noktalarında hijyen ve gramaj kontrolleri gerçekleştiriliyor. Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından alışveriş noktalarında gerçekleştirilen Ramazan Ayı denetimleri kapsamında; halk sağlığına uygun bulunmayan, fiyat etiketi uyuşmazlığı belirlenen ve tarihi geçmiş ürün satışı tespit edilen işletmelere cezai işlem uygulanıyor.

POLATLI BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ; “HEMŞERİLERİMİZİN RAMAZAN AYINI HUZURLU VE SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE GEÇİRMELERİ AMACIYLA KONTROLLERİMİZ DEVAM EDİYOR”

Denetimlerin Ramazan Ayı’nın sonuna kadar hız kesmeden devam edeceğini belirten Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’nın talimatları doğrultusunda Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla alışveriş noktalarında sıkı denetimlerimizi sürdürüyoruz. Hemşerilerimizin huzurlu ve sağlıklı bir şekilde Ramazan Ayı’nı geçirmeleri amacıyla tüm esnaflarımıza kontrollerde ve uyarılarda bulunuyoruz. Denetimlerimiz Ramazan Ayı’nın sonuna dek düzenli olarak sürecek. Tüm hemşehrilerimize hayırlı ramazanlar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR