Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberDUATEPE’DE  FİNAL YAPACAKLAR

DUATEPE’DE  FİNAL YAPACAKLAR

Spread the love

DİRİLİŞE TANIKLIK EDEN TOPRAKLAR HER ADIMDA YENİDEN CANLANIYOR’

13 Eylül Sakarya Zaferi’nin 102. Yıl dönümü dolayısıyla  2-3 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan   Diriliş Yolu Yürüyüşü Finali  03 Eylül Pazar Günü  tamamlanacak. 3 Eylül Pazar Günü Saat 17.00’da Duatepe’de Türkiye Dağcılık Federasyonu ile birlikte Diriliş Yolu Yürüyüşü Final Etabı ve Sertifika Töreni yapılacak.

Sakarya Meydan Muharebesi’nin 22 gün 22 gece boyunca sürdüğü 106 km’lik birinci savunma hattı üzerinde gerçekleştirilecek olan yürüyüş ile Son Kale Polatlı’da dirilişe tanıklık eden topraklar her adımda yeniden canlanıyor.  Polatlı Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi tarafından yapılan kapsamlı çalışmayla belirlenen ve savaşın sürdüğü rotanın birebir olarak takip edileceği yürüyüşte misafirlere Tanıtım Merkezi’ne bağlı alan rehberleri eşlik edecek.

13 Eylül Sakarya Zaferi’nin 102. Yıl dönümü dolayısıyla  Diriliş Yolu yürüyüşü  2-3 Eylül tarihleri arasında  Dünyanın en uzun meydan savaşı olan Sakarya Meydan Muharebesi’nin 22 gün 22 gece sürdüğü 106 km’lik birinci savunma hattı üzerinde yapılacak.

 Polatlı Belediyesi tarafından yapılan duyuruda “Sakarya Zaferi Kutlamalarımız kapsamında 3 Eylül Pazar Günü Saat 17.00’da Duatepe’de Türkiye Dağcılık Federasyonu ile birlikte gerçekleştireceğimiz Diriliş Yolu Yürüyüşü Final Etabı ve Sertifika Töreni’ne tüm kıymetli hemşehrilerimiz davetlidir. Saat 16.00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’ndan otobüs kaldırılacaktır.”ifadelerine yer verildi.

HBR-AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR