Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaGündemHaberDEPREM MAĞDULARI POLATLI DA KAYNAŞTI

DEPREM MAĞDULARI POLATLI DA KAYNAŞTI

Spread the love

 DEPREMZEDELER ÇOCUKLAR VE AİLELER İÇİN ETKİNLİKLER BAŞLADI

 Polatlı Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Polatlı ya yerleşen depremzede vatandaşlar  birbirleri ile tanışıp kaynaştı.  Polatlı da eğitim  hayatlarına başlayan depremzede öğrencilerin aileleri ve çocuklar bir araya geldi.

Polatlı ya  deprem bölgesinden gelen öğrenciler  ve aileleri için tanışma programları düzenlendi. Polatlı Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Polatlı ya yerleşen depremzede vatandaşlar  birbirleri ile tanışıp kaynaştı.  Polatlı da eğitim  hayatlarına başlayan depremzede öğrencilerin aileleri ve çocuklar bir araya geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  Ar-Ge Birimi tarafından organize edilen,  Polatlı Belediye Başkanlığının destekleriyle yürütülen programda ilkokul ve ortaokul öğrencileri dün başlayan ve hafta boyunca devam edecek olan etkinliklere katılıyorlar.

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve ilçe milli eğitim Müdürü İmralı Kaloç, İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri hem çocuklarla hem de alilerle bir araya gelerek sohbet etti.  etkinliklerde gönüllü öğretmenlerin  hazırladığı oyunların ardından öğrencilere kukla ve illüzyon gösterileri yapıldı

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR