Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberDEMİR  : VEREN EL ALAN ELİ GÖRMESİN

DEMİR  : VEREN EL ALAN ELİ GÖRMESİN

Spread the love

 DEMİR “RAMAZAN AYI İÇİN HAZIRLIKLARIMIZI YAPTIK”

 Ak Parti Polatlı  ilçe başkanlığı yaklaşan ramazana ayı ile birlikte ilçede ki depremzedelere ilişkin yardım  desteğini sürdürecek. Her  Ramazan ayında Ak Parti ilçe teşkilatı olarak kadın kolları  ile birlikte hummalı bir çalışma yürüten Demir veren elin alan eli görmediği bir  yaklaşım ile  birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz” dedi.

  Polatlı ya yerleşen depremzede vatandaşlar ramazan ayında da  koruyup kollanacak. Yardımlaşma ve paylaşmanın en üst düzeyde olduğu Ramazan ayı için Ak Parti ilçe teşkilatı Şimdiden  hazırlıklara başladı. Kadın kolları beraberliğinde ilçede Ramazan ayı içerisinde  yapılacak olan ramazan  yardımları hususunda  bu yıl ilçeye yerleşen depremzede vatandaşlar öncelikli olacak.  Ak Parti olarak Ramazan ayında geleneksel hale getirilen yardım  çalışmalarına  bu yıl biraz daha ağırlık verilecek.

“HAZIRLIKLARIMIZI  YAPTIK “

 Konuya ilişkin açıklama yapan Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir  “Teşkilat olarak ramazanlarda vatandaşlarımıza birebir ulaşıyoruz. Bu ramazanda da  depremzede vatandaşlarımız için ayrı bir program yapıyoruz. Günde en az 10 depremzede ailemizi ziyaret ediyoruz. Bu konuda teşkilat olarak çok iyi bir hazırlığımız var alt yapımızı oluşturduk” dedi.

Hbr Aysun Yılmaz Benli 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR