Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberÇınar Seymen Yılmaz Özdemir anısına çok amaçlı toplantı salonu

Çınar Seymen Yılmaz Özdemir anısına çok amaçlı toplantı salonu

Spread the love

Ankara Kulübü Derneği Seymenlerinin katkılarıyla Mamak-Şehit Melih Garip Ünsal Ortaokulu’nda tadilatı ve yenileme çalışmaları yapılan çok amaçlı salon hizmete kazandırıldı. Çınar Seymen Yılmaz Özdemir’in adının yaşatılacağı salonun açılış töreninde konuşan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, merhum Çınar Seymen Yılmaz Özdemir’in anısına yenileme çalışmalarını yaparak okula güzel bir eser kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ankara Kulübü Derneği Seymenlerinin katkılarıyla yenileme çalışmaları yapılan Şehit Melih Garip Ünsal Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Şehit Melih Garip Ünsal Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu’nun açılışı için düzenlenen törene; Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel, Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ve Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka ile dernek Seymen ve Bacıerenleri, Okul Müdürü Sultan Acar ve okulun öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Törenin açılışında konuşan Şehit Melih Garip Ünsal Ortaokulu Müdürü Sultan Acar, “Okulumuzun çok amaçlı toplantı salonunu, büyük önem taşıyan yenileme çalışmalarını üstlenerek öğrencilerimizin hizmetine kazandırdığı için Ankara Kulübü Derneği’ne ve Seymenlerine çok teşekkür ediyoruz. Bu çok amaçlı salon rahmetli Çınar Seymen Yılmaz Özdemir’in bize bir emaneti olacak.” dedi ekledi: “Ankara Kulübü Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka’nın okulumuzun ihtiyacı olan diğer alanlarda da önemli katkıları oldu, tüm emek ve değerli katkıları için kendilerine şükranlarımızı sunuyorum.”

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka yaptığı konuşmada; Çınar Seymen Yılmaz Özdemir’in örnek bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, “Aramızdan zamansız ayrılan Çınar Seymenimiz Yılmaz Özdemir için Allah’tan rahmet diliyorum. Ankara Kulübümüze çok önemli katkıları olan çok kıymetli, çok sevilen bir arkadaşımızdı. Anısına tadilatını ve yenileme çalışmalarını yaptığımız çok amaçlı salonunun hizmete kazandırılmasına katkılarıyla katılım sağlayan tüm Seymen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan da konuşmasında, Çınar Seymen Yılmaz Özdemir anısına öğrencilerin eğitimine ve geleceğe hazırlanmasına katkı sağlayacak güzel bir eserin yenilenmesini sağlayarak hizmete kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel de Çınar Seymen Yılmaz Özdemir anısına okul adına katkı sağlayan, emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini kaydetti.

Salonun açılışında konuşan Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, çok amaçlı toplantı salonunun öğrenciler için önemine vurgu yaparak, Ankara Kulübü’nün hayırsever Seymenlerine teşekkür etti, salonun öğrenci ve öğretmenlerin güzel ve başarılı çalışmalarına vesile olması temennisi ile hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Açılış töreninde yapılan konuşmaların ardından Ankara Kulübü Derneği Seymenleri ile okulun Seymen ve Bacıerenlerinin gösterileri gerçekleşti.

GÜLTEN SAKA ÖZEL EĞİTİM SINIFI AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Şehit Melih Garip Ünsal Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu’nun açılış töreninin ardından Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Temsilcisi Halil Bahadır Saka’nın annesi merhume Gülten Saka’nın hatırasına yaptırdığı özel eğitim sınıfının açılış kurdelesi protokol tarafından kesilerek, özel sınıf hakkında bilgi alındı. 

Hbr-Aysun Yılmaz Benli

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR