Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberCHP  POLATLI DA SANDIK EĞİTİMİ VERDİ

CHP  POLATLI DA SANDIK EĞİTİMİ VERDİ

Spread the love

AVCI :POLATLI,  SAĞLAM BİR KALE OLARAK SANDIĞIN BAŞINDA OLACAK

SPOT : CHP SANDIK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİNE POLATLI’DAN BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı ve 28.’nci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi öncesinde Ankara İl Eğitim Kurulunca düzenlenen Sandık Güvenliği ve Gözlemci  Eğitim Programına Ankara 1.’nci seçim bölgesi  için Polatlı’dan start verdi.  CHP Polatlı ilçe başkanı Bilal Avcı Partimiz, seçime bir önceki seçimin üzerine koyarak ve çok daha iyi hazırlanmış olarak giriyor. Umudun güçlendiği ve çok sayıda aktörün sahada yerini aldığı bir süreçte kazanmaya çok yakınız”dedi.

 Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Örgütü ev sahipliğinde, 13 Eylül Kültür Merkezi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu Eğitmeni Ülkü Altundaşar’ın sunumuyla gerçekleştirilen eğitim programına Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, CHP Ankara İl Eğitim Sekreteri Türkan Cihaner Salış, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri,CHP Ankara İl Gençlik Kolları temsilcileri, sandık sorumluluları, müşahitler ve  okul sorumluları katıldı. Yoğun katılımın dikkat çektiği Sandık Güvenliği ve Gözlemci ( Müşahit ) Eğitim Programının sunumunu gerçekleştiren CHP Parti Okulu eğitmeni Ülkü Altundaşar’a Polatlı İlçe Örgütü adına İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı çiçek takdiminde bulundu.

AKILLI  :1’İNCİ BÖLGE İÇİN GÜVENLİ SEÇİM SÖZÜNÜ POLATLI’DAN VERİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Av. Ali Hikmet Akıllı, CHP Polatlı İlçe Örgütü’nün ev sahipliğinde, Ankara İl Eğitim Kurulunca düzenlenen Sandık Güvenliği ve Gözlemci ( Müşahit ) Eğitim Programının açılış konuşmasında, ‘’ İl ve İlçe Örgütlerinin rüştünü ispat ettikleri alan, seçim dönemleri ve özellikle sandık ve sandık çevresi güvenliği noktasıdır. 2019 yerel seçimlerinde İstanbul örneği bu anlamda değerlidir. 800 bin fark attığımız seçim öncesinde iptal ettikleri seçim sonucunda fark 14 bindi. İstanbul’da 30 bin sandık mevcuttu. Yani her sandıkta sadece bir oy çalınsa sonuç mevcut iktidarın lehine olabilirdi. Bu önem partimizin tüm il ve ilçe örgütleri için belirleyicidir. Sandıklara sahip çıkacağız. Yurttaşlarımızın iradesinin eksiksiz sandığa yansımasını sağlayacağız. Bu işin anahtarı da ıslak imzalı sandık tutanağı… Sandık görevlilerimiz o ıslak imzalı sandık tutanaklarını alacaklar ve partimizin intranet sistemine girişleri gerçekleştirilecek. Her bir yurttaşımızın oy iradesinin tecellisini sağlayacağız. Tüm sandıklarda okul sorumlularımız, sandık görevlilerimiz, müşahitlerimiz, ‘’Savunma Sandıkta ‘’ bilinciyle avukatlarımız hazır olacak. Milletin İstiklal ve İstikbal mücadelesinde son kale olan Polatlı, Millet iradesinin tecellisinde de ilçe örgütü ile sağlam bir kale olarak sandığın başında olacaktır. Bugün eğitim programına yönelik yoğun katılım bizleri mutlu etti. Polatlı İlçe Örgütümüz, öbek örgütlenmesi çalışmasında da Ankara genelinde önde gelen ilçe örgütlerimizden olmuştur. Bu anlamda emek veren ilçe örgütümüzün tüm emekçilerine teşekkür ediyorum. ‘’ ifadelerinde bulundu.

AKILLI : MİLLİ MÜCADELE’NİN SON KALESİ POLATLI’DAN SESLENİYORUZ;  ŞEFKAT, AHLÂK, HUKUK VE LİYAKAT İKTİDAR OLACAK, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ  

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Av. Ali Hikmet Akıllı konuşmasında, ‘’ Polatlı İlçe Örgütümüzün heyecanını, azmini, kararlılığını görüyorum. Seçim öncesi çalışmalarımız hızla devam ederken seçim günü, o kritik 24 saate yönelik çalışmalarımız da hep birlikte devam ediyor. İnşallah 14 Mayıs 2023 Türkiye’de demokrasi hasretinin biteceği, demokrasi vuslatının başlayacağı gün olacak. Şimdiden kutlu olsun. Önce insan diyen bir yönetim anlayışıyla, şefkatin, merhametin, adaletin, ahlakın, liyakatin hükmünü birlikte sağlayacağız.Cumhuriyeti’mizin 100’üncü yılında demokrasi ile taçlanmasına vesile olacağız.Bu mücadele bunun mücadelesidir.19 Mayıs 2023’te önce  13.’ncü Cumhurbaşkanımızı ziyaret etmek için Çankaya’ya birlikte gideceğiz ve 13. Cumhurbaşkanımız sayın Genel Başkanmız ile  birlikte Anıtkabir’e ölümsüz önderimizi ziyaret edeceğiz.’’dedi.

AVCI:  İSTİKLAL VE İSTİKBAL MÜCADELESİNİN SON KALESİ POLATLI,  SAĞLAM BİR KALE OLARAK SANDIĞIN BAŞINDA OLACAK

Cumhurbaşkanlığı ve 28.’nci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi öncesinde  Ankara İl Eğitim Kurulunca düzenlenen Sandık Güvenliği ve Gözlemci ( Müşahit ) Eğitim Programında ev sahibi olarak gerçekleştirdiği konuşmada, Polatlı İlçe Örgütü olarak seçim günü öncesine yönelik çalışmalarına yılmadan, yorulmadan devam ettiklerini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ Son 24 saate yönelik hazırlıklarımızı eksiksiz hale getirdik. Okul sorumlularımız ve müşahitlerimiz hazır, okul sorumlularımız hazır, avukatlarımız hazır. Öbek Örgütlenmesi çalışmasında ön alan ilçe örgütü olarak bilincimiz,  öbek örgütlenmesinin bir yanıyla da sandık çevresi örgütlenmesi olduğu yönündeydi. Belirli bir sandıkta oy verecek yurttaşlarımızla partimiz arasında seçimden önce bir bağ oluşturmaya yönelik bu çalışmayı başarıyla yürüten örgütümüz. O bağı kurdu. Partimiz, seçime bir önceki seçimin üzerine koyarak ve çok daha iyi hazırlanmış olarak giriyor. Umudun güçlendiği ve çok sayıda aktörün sahada yerini aldığı bir süreçte kazanmaya çok yakınız. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu 13.’ncü Cumhurbaşkanımız olacak. Sandık ve Sandık Çevresi Güvenliği Eğitimlerinin startı da seçim bölgemiz için  Duatepe’den veriliyor. Milletin İstiklal ve İstikbal mücadelesinde son kale olan Polatlı, Millet iradesinin tecellisinde de ilçe örgütü ile sağlam bir kale olarak sandığın başında olacaktır. Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanlığında  aklı, vicdanı, insanı, hukuk ve demokrasiyi merkezine alan halkın iktidarının kuruluşuna katkı verecek herkesi bu onurlu inşa sürecine davet ettik etmeye de ediyoruz.’’ ifadelerine yer verdi.

Sandık Güvenliği ve Gözlemci ( Müşahit ) Eğitim Programının sunumunu gerçekleştiren CHP Parti Okulu eğitmeni Ülkü Altundaşar’a Polatlı İlçe Örgütü adına İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı çiçek takdiminde bulundu.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR