Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberCHP ATATÜRK ANITINA ÇELENK BIRAKTI

CHP ATATÜRK ANITINA ÇELENK BIRAKTI

Spread the love

CHP’DEN ALTERNATİF KUTLAMA

 CHP Polatlı  ilçe başkanlığı tarafından  her resmi törende olduğu gibi bu yılda 30Agustos Zafer Bayramının 101. Yılında Ata’nın huzuruna çıkarak Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına saygı çelengi bırakıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’nci yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenledi.

30 Ağustos Çarşamba  günü saat 10.30  gerçekleştirilen çelenk sunma törenine, Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı ve yönetim kurulu üyeleri ile Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

 Törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe  yönetim kurulu üyesi Dilan İrem Sezen “  Büyük tarihi zaferin 101. Yılını kutlamak için buradayız. 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 101. Yılı kutlu olsun “dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı açıklamasında, ‘’ Biz Cumhuriyet Halk Partililer olarak tarihimizdeki tüm zaferlerle gurur duyuyoruz. Bugünlerin anılması ve kutlanması bu zaferlerin anlamlarının gelecek nesillere doğru bir biçimde aktarılmasının önemine inanıyoruz. Cumhuriyet tarihimizin şanlı geçmişine yakışır bir gelecek kurabilmek hepimiz için milli bir görevdir 30 Ağustos zafer bayramımızın 101. Yılı kutlu olsun” dedi..

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR