Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberÇEVİK TEZGAHLARI DOLAŞTI ESNAFI DİNLEDİ

ÇEVİK TEZGAHLARI DOLAŞTI ESNAFI DİNLEDİ

Spread the love

 SEDAT ÇEVİK PAZARCI ESNAFINI DİNLESİ RAMAZAN AYINI TEBRİK ETTİ

 Polatlı , Haymana ve Ankara  genelinde yaptığı hizmetlerle bilinen 21. Dönem Milletvekili Sedat Çevik, İyi  Parti Ankara1 . bölge milletvekili aday adaylığını  açıklamasının ardından  Polatlı da  dün pazarcı esnafını tezgâh başında  ziyaret etti, hem esnafın hem de vatandaşın  nabzını tuttu. Pazarcı esnafı tarafından ilgiyle karşılanan Çevik,   destek istedi  Ankara’yı Ankaralılar yönetsin mesajı verdi.

21. Dönem Milletvekili , 28 Dönem İyi Parti Ankara 1. Bölge milletvekili aday adayı  Sedat Çevik, Polatlı’da pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Çevik, Per-pa Pazar Yerinde Ramazanın ilk günü esnafın Ramazanını tebrik ederek hayırlı işler  temennisinde bulundu. Pazarcı esnafı ile sohbet ederek  esnafı dinleyen  Çevik’e  Türkiye Sebzeciler Meyveciler Seyyar Pazarcılar Federasyonu ve Polatlı Pazarcılar Odası Başkanı Ali Karaca ve partilileri eşlik etti.

  Milletvekilliği döneminde yaptığı hizmetlerden dolayı  kendisini tanıyan çok sayıda esnaf ev vatandaşlar Çevik’e pazar yerinde yoğun ilgi göstererek  geçmiş dönemlerde yaptığı hizmetlerini unutamadıklarını söyleyerek tam destek verdiler.

ÇEVİK:  POLATLI VE HAYMANANIN SORUNLARINI EN İYİ BİLENLERDENİM

Perpa Pazar Yerinde pazarcı esnafı ile bir araya gelen İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Sedat Çevik, “Polatlı’daki insanların bütün sıkıntılarını , taleplerini biliyorum. Ben onların içinden bir ağabeyleri, kardeşleriyim.  Polatlı’nın yıllarca çektiği sıkıntıları en iyi bilenlerdenim. Polatlılılar da bu sorunların üzerine gideceğimi, çözüme kavuşturacağımı  biliyorlar. Bana her zaman ulaşabiliyorlar, en önemlisi de bana güveniyorlar diye düşünüyorum. Şunu açıkça soruyorum; 100 bine yakın oyu olan 40 ilden büyük Polatlı’nın neden mecliste bir tane vekili yok? Veya diğer ilçelerin niye Ankaralı vekili yok? 13 milletvekilinden bir tanesi Ankaralı olmuyor mu? Ben bunu bir haksızlık olarak görüyorum ve Ankara’nın Ankaralılar tarafından yönetilmesini savunuyorum. Bence 13 Milletvekilinin en az iki tanesi Polatlılı olmalı. 13 milletvekilinin en az 7-8’i bu toprakların çocukları olmalı.” Dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR