Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberÇAĞLANCI SEÇİM STARTINI POLATLI DAN VERDİ

ÇAĞLANCI SEÇİM STARTINI POLATLI DAN VERDİ

Spread the love

 ÇAĞLANCI : POLATLI’NIN  60 YILLIK MİLLETVEKİLİ HASRETİNİ SONLANDIRMALIYIZ

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara 1.bölge milletvekili adayı Levent Çağlancı seçim çalışmasının  startını  memleketi Polatlı ‘dan verdi. Polatlı’nın öz evladı sloganı ile  28. Dönem  milletvekili adayı seçim  yarışına katılan  Çağlancı  Polatlı halkından destek istedi.  Polatlı’nın merkez ve kırsal da 27. Dönem milletvekilliği adaylığı sürecinde pek çok sorunu çözüme kavuşturduklarına vurgu yapan Çağlancı milletvekili adayı iken bu sorunları çözdük ,  milletvekili olduğumuzda   Polatlı’mızın  gelişmesi ve kalkınması noktasında tüm sorunları  çözüme kavuştururuz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara 1.bölge milletvekili adayı  Av. Levent Çağlancı, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimleri  kapsamında  Polatlı da  yola çıktı.  MHP Polatlı İlçe Başkanlığında Başkan Uğur Güngör ve yönetimi ile birlikte  adaylık duyurusu ve seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirme yaptı. Polatlı doğumlu olan çocukluk gençlik yılları Polatlı da geçen ve halen Polatlı ile bağları sımsıkıya bağlı olan   Çağlancı  Polatlı’mızın 60 yıllık hasretini sona erdirelim” dedi.

 VATANDAŞLARIMIZ KENDİ ÖZ EVLADINA SAHİP ÇIKSIN VE DESTEKLESİN

14 Mayıs  2023 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimine Sayın Genel Başkanımız Devlet Beyin teveccühleri ile   milletvekili olarak açıklandım..  Aday listesini açıklayan ilk parti MHP olarak dün itibari ile sahaya indik.  Polatlı ile bağımızı hiç kesmedik ailem burada, ailemin tarımsal  faaliyeti Polatlı da devam ediyor. Polatlı’nın evladı olarak bu yola çıktık söylemimizde Polatlı’nın öz evladıdır.  Seçim gününe kadar sıkmadık el  gezmedik yer  çalmadık kapı  bırakmayacağız. Hemşerilerimizden destek olmalarını isteyeceğiz.  Bizler Polatlı’mızın 60 yıllık milletvekili hasretini sona erdirmek için bu yola çıktık İnşallah bu hasreti gidereceğiz.    Genç yaşta siyasete  atılmış olmanın  avantajını yaşıyoruz. Bugün yarını söylemi ile  bugünden temel atmakta gerekir. Vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz kendi  evlatlarına sahip çıkmalarını Ankara’ya onların desteği ile girmek  ve elimizi güçlü kılmalarını istiyoruz.  Vatandaşlarımız biziz desteklerse TBMM’de Polatlı’mızı mutlak suretle temsil edeceğimizi düşünüyorum.

SAYIN CUMHURBAŞKANIN  SEÇİLMESİ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE  ÇALIŞACAĞIZ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin konuşan Çağlancı  MHP olarak iki yıl önce Cumhurbaşkanı adayımızın Sayın  Recep Tayyip  Erdoğan olduğunu  Sayın Genel Başkanımız açıklamıştı. Sayın cumhurbaşkanın  seçilmesi için var gücümüzle  çalışacağız. Bu minvalde 14 Mayıs tarihine kadar  seçimleri çalışmalarımızı son sürat devam ettireceğiz.

ELİMİZ KUVVETLİ OLURSA  SESİMİZ KUVVETLİ OLURSA POLATLI’NIN DA SESİ YÜKSEK ÇIKAR

  İnşallah  hem merkez hem köylerde esnafımız çiftçimiz, sanayicimiz , işçimiz, vatandaşımız gençlerimizden  destek isteyeceğiz.  Ben Polatlı’nın öz evladıyım , Polatlı’nın sorunlarını biliyorum. Vatandaşımızın ne istediğini  çiftçimizin ne istediğini biliyorum. Polatlı da  hangi siyasi partiye mensup olursa olsun tüm hemşerilerimizin desteğini istiyorum Elimiz kuvvetli olursa  sesimiz kuvvetli olursa Polatlı’nın da sesi yüksek çıkar. Bizim için Polatlı  önemli Polatlılı bir kardeşiniz evladınız olarak  yol yürümemiz önemli.

POLATLI’MIZDAN GELEN KARDEŞLERİMİZİN TALEPLERİNİ YERİNE İLETTİK VE HİÇ GERİ ÇEVRİLMEDİK

 Geçen dönemde  aday oldum adaylığımın  vermiş olduğu destekle  Polatlı’mızdan gelen tüm vatandaşlarımızın istekilerini büyük ölçüde yerine  getirmeye çalıştık. Milletvekili adayı iken bu işi başardıysak milletvekili olduğumuzda hemşerilerimizin  tüm isteklerini yerine getirebiliriz. 12-13 yıldır  Saygıdeğer genel başkanımız Devlet Bahçeli beyle bir fiil birlikte çalışıyoruz. Hukukçu kimliğim ile akademik olarak yaptım çalışmalarda  ülke gündemini meşgul eden Anayasal değişiklikler kanun değişiklikleri gibi önemli çalışmalar yürüttüm.  Polatlı’mızdan gelen kardeşlerimizin taleplerini yerine ilettik ve hiç geri çevrilmedik.

BİZİ ÖKSÜZ DESTEKSİZ BIRAKMAYIN

 Bizi öksüz desteksiz bırakmayın desteklerinizle bizi  güçlü bir şekilde  Ankara’ya gönderdiğinizde bu güç Polatlı’mıza geri dönecektir.    Çıktığımız bu yolda İlçe teşkilatımızla ocak teşkilatımızla, kadın kollarımızla  belediyemizle tüm dava arkadaşlarımızla çıkıyoruz.  Tüm dava arkadaşlarımdan kendileri adaymış gibi çalışıp oy istemeleridir. Tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum  yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

MİLLETVEKİLİ   SEÇİMİNE MHP OLARAK KENDİ LOGOMUZLA MHP LİSTELERİ İLE GİRECEĞİZ

 MHP Polatlı İlçe Başkanı Uğur Güngör ise  MHP Ankara 1. Bölge milletvekili adayı Levent Çağlancı’ya başarılar dileyerek “  Polatlı’nın köklü ailelerinden geçmiş dönemlerde birlikte çalıştığımız  dava arkadaşımız  Levent Çağlancı  MHP 1. Bölge  milletvekili adayı olmuştur.  Seçim startını Levent Arkadaşımızla Polatlı’mızdan verdik. Allah utandırmasın” dedi. Güngör  14 mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. dönem milletvekili adaylarımız belirlendi.  Milletvekili aday listesini ilk açıklayan parti MHP olmuştur. Milletvekili seçimlerine MHP olarak kendi logomuzla gireceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise MHP olarak Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır”ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR