Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberBerberler iftarda buluştu

Berberler iftarda buluştu

Spread the love

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın geleneksel iftar programı, Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Aile fertlerinin de katıldığı iftarda bir araya gelen Oda üyesi berber esnafı, birlik ve beraberlik, dayanışma örneği sergiledi.

Oldukça kalabalık gerçekleşen iftar programında bir konuşma yapan Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, “Ramazan ayının birlik ve beraberliğimize, yardımlaşma ve dayanışmamıza güç katmasını, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları ve dualarınızı kabul etsin.

6 Şubat’ta büyük bir deprem felaketi yaşadık. Yıkılan şehirlerimizde kaybettiğimiz canlarımızın acısını en derinden hissediyoruz. Deprem yaralarının sarılması için ülke olarak seferber olduk. Bu anlamda Ankaralı berberler olarak sizler de en samimi duygularla dayanışmanın en güzel örneğini sergilediniz. Gerek ayni ve nakdi destekleriniz için, gerekse deprem bölgesinde ve deprem bölgelerinden Ankara’ya gelen depremzede vatandaşlarımıza gönüllü olarak verilen saç sakal anlamında kişisel bakım hizmetleri için tüm berber meslektaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Oda Başkanı Kara, Çankaya Belediyesi’ne de iftar organizasyonunun yapıldığı belediyenin sosyal tesislerindeki misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR