Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberBAYRAMLARIMIZI KANA BULAMAYALIM

BAYRAMLARIMIZI KANA BULAMAYALIM

Spread the love

TARHAN’DAN ŞOFÖRLERE UYARI

Ramazan  Bayramı nedeniyle  yola çıkacak olan sürücülere   uyarılarda bulunan Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Tarhan  “bayramımızı kana bulamayalım”dedi. Tarhan sürücülerin trafik kurallarına uymalarını istedi.

4 Günlük  Bayram tatilinde    için yola çıkacak sürücülere uyarılarda bulunan Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Tarhan, “Bayram tatili başladı  Devlet kurumları  Perşembe  günü (bugün)   resmi tatil olması hasebi ile yarım gün  mesai yapacak.  Bayram tatilin başlaması ile birlikte  yollarda yaşanacak  trafik yoğunluğuna dikkat çeken Polatlı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Tarhan   sürücüleri uyardı.Tarhan “ Trafik kazalarını en aza indirmek için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli. Trafiğe çıkan sürücülerimiz kendi canını ve sevdiklerini düşünerek hız yapmaktan kaçınmalı. Evlerimize erken dönmek için hız yapacağız derken canımızdan olmayalım” dedi.

ARAÇLARIN BAKIMINI YAPTIRIN

Bayram dönemlerinde trafik kurallarına daha fazla özen gosterilmesi gerekliligine dikkat çeken İsmail Tarhan; “ Tatillerde yollarda araç yoğunluğu artacağı için trafikte her zamankinden daha dikkatli olunmalı. Bayramı acı olaylar yaşayarak başlatıp bitirmemek için özellikle uzun yolculuklarda sık sık molalar verilmeli. Araçların bakımları yaptırılmalı. “dedi.

Tarhan mesajının sonunda tüm vatandaşların  Ramazan Bayramını kutladı

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR