Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberBAYRAM MESAJINDA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

BAYRAM MESAJINDA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Spread the love

 BULACAK  “POLATLI HALKIMIZIN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM”

 Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak Polatlı halkının Kurban Bayramını kutladı. Kaymakam Bulacak  bayram mesajında depremzede ailelere vurgu yaparak  . “İlçemizde de 4000’den fazla depremzede vatandaşımızı ağırlamaktayız. Devletimiz ve Milletimiz, depremzede vatandaşlarımızın acılarını dindirmek ve yaralarını sarmak için gerekli çalışmaları yapıyor ve yapmaya devam etmekte. Depremzede vatandaşlarımızı bayramda da unutamayarak onların yanlarında olup daha güzel bir bayram geçirmelerine vesile olalım.”dedi.

 Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak  Kurban Bayramına ilişkin ilçede tüm tedbirlerin alındığının altını çizdi. Kurban Bayramı kutlama mesajında   şehit aileleri gaziler ve depremzede vatandaşların unutulmaması gerekliliğine dikkat çeken Kaymakam Bulacak “Birlik ve beraberliğimize güç katan, milli ve manevi hislerimizi pekiştiren, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularıyla kardeşlik hukukunu, akrabalık, komşuluk bağlarını kuvvetlendiren, yoksulu gözetme, yetimi sevindirme gibi hayatımıza çok kıymetli manalar katacak olan bir Kurban Bayramı’nı daha hep birlikte karşılamanın huzurunu ve sevincini yaşamaktayız.

Fedakârlığın, teslimiyetin nişanesi olan Kurban Bayramı, sevgi ve hürmeti çoğaltmak, küslükleri, kırgınlıkları bertaraf etmek için bir fırsattır. Kardeşlik bağlarımız güçlendikçe ülkemiz, devleti ve milletiyle tek yürek tek bilek olmaya devam edecek, vatanımıza yönelik bozguncu, yıkıcı emelleri olanların planları dün olduğu gibi bugün de yarın da başlarına yıkılacaktır.

 İLÇEMİZDE TÜM TEDBİRLER ALINDI

Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde geçirmemiz için İlçemiz de gerekli tüm önlemler alınmıştır. Bayram günlerinde trafiğin her zamankinden daha yoğun olacağı gerçeğinden hareketle sevincimizin üzüntüye dönüşmemesi için trafikte azami dikkatle seyredilmesi, emniyet kemerinin mutlaka takılması, hız yapılmaması, şeritlerin ihlal edilmemesi, direksiyonda cep telefonu ile konuşulmaması gibi bütün trafik kurallarına uyulması gerekmektedir.

Bu bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu hatırlayacak, onların yanında olacak isek, aynı şekilde eşsiz fedakârlıklarını daima hissettiğimiz aziz şehitlerimizin ailelerini, çocuklarını ve kahraman gazilerimizi hatırlayarak, onların yanında olmalıyız.

ONLARIN YANLARINDA OLUP DAHA GÜZEL BİR BAYRAM GEÇİRMELERİNE VESİLE OLALIM       

6 Şubat’ta 11 İlimizi etkileyen depremler sebebi ile bu Bayramı da biraz buruk geçirmekteyiz. Depremlerde binlerce vatandaşımız etkilendi. Binlerce vatandaşımız, yaşadıkları yerleri terk etmek zorunda kaldı. Vatandaşlarımız birçok il merkezinde ve ilçelerde misafir edilmekte. İlçemizde de 4000’den fazla depremzede vatandaşımızı ağırlamaktayız. Devletimiz ve Milletimiz, depremzede vatandaşlarımızın acılarını dindirmek ve yaralarını sarmak için gerekli çalışmaları yapıyor ve yapmaya devam etmekte. Depremzede vatandaşlarımızı bayramda da unutamayarak onların yanlarında olup daha güzel bir bayram geçirmelerine vesile olalım.        

Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri olmak üzere,  Polatlılı hemşerilerim, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, Kurban Bayramının, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılar sunuyorum.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ —

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR