Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberBAŞKAN YILDIZKAYA VE ÇOCUKLARIN CAMİ BULUŞMASI

BAŞKAN YILDIZKAYA VE ÇOCUKLARIN CAMİ BULUŞMASI

Spread the love

BAŞKAN YILDIZKAYA CAMİLERDE YAZ KUR’AN KURSLARI’NDA EĞİTİM ALAN ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

Spot: Başkan Yıldızkaya “Tatil dönemlerini Kuran  eğitimi alarak değerlendiren  tüm  evlatlarımızın  gözlerinden öpüyorum”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Camilerde yaz dönemi Kur’an Kursları’nda eğitim alan öğrencileri ziyaret ederek ikramlarda bulundu. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde çocuklarla ve din görevlileri ile buluşan Başkan Yıldızkaya; yaz aylarının gelmesi ile birlikte tatil döneminde Kur’an-ı Kerim Kurslarında eğitim gören öğrencilere başarılar diledi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Camilerde yaz dönemi Kur’an Kursları’nda eğitim alan çocuklarla buluştu.

Başkan Yıldızkaya ile eş zamanlı olarak Polatlı İlçe Müftülüğü’ne bağlı Kur’an Kurslarını ziyaret eden Polatlı Belediyesi Ekipleri tarafından binlerce öğrenciye dondurmalar dağıtıldı. Gün boyunca Polatlı’da bulunan mahallelerde camiler ve mescitleri ziyaret eden Başkan Yıldızkaya ve Polatlı Belediyesi Ekipleri Kur’an eğitimi alan çocukların heyecanına ortak oldu. 

Başkan Yıldızkaya gün boyu süren ziyaretler hususunda; “Yaz dönemini Kur’an eğitimi alarak değerlendiren evlatlarımıza başarılar diledik. Okullarında aldıkları temel eğitimin yanı sıra tatillerini böyle anlamlı bir şekilde geçiren tüm evlatlarımızın gözlerinden öpüyorum. Cami, mescit ve ibadethanelerimizde bu kutsal görevi layıkıyla yürüten din görevlilerimize teşekkür ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR