Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberBAŞKAN GENÇLERLE BİRLİKTE KONSER İZLEDİ GENÇLERİN HEYECANINA  ORTAK OLDU

BAŞKAN GENÇLERLE BİRLİKTE KONSER İZLEDİ GENÇLERİN HEYECANINA  ORTAK OLDU

Spread the love

 GENÇLER YKS ÖNCESİ  EYPİO GENÇLİK KONSERİ İLE MORAL DEPOLADI

 Bugün ve  yarın YKS de ter dökecek olan gençler EYPİO konseri ile mora depoladı.   15 haziran Perşembe Günü Cumhuriyet meydanını hınca hınç dolduran gençler   EYPİO’nun  şarkılarına eşlik ederek sınav stresinden uzaklaştılar. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya konseri gençlerin arasına girerek  gençlerle izledi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya 17 – 18 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi düzenlediği  Gençlik Konseri ile gençlerin sınav öncesi eğlenerek moral bulmalarını ve sınav stresinden uzaklaşmalarını sağladı. ‘Sınav Öncesi Birlikte Eğleniyoruz’ parolasıyla düzenlenen   Eypio Gençlik Konseri’nde Cumhuriyet Meydanı Polatlılı gençlerin yoğun ilgisiyle dolup taştı.

SINAVIN SONUCU NE OLURSA OLSUN SİZİ SEVİYORUZ

Başkan Yıldızkaya gençlerle buluşmasında “Güzel bir ilkbahar akşamında  sizler için tertiplenen konserde sizlerle bir aradayız. Hafta sonu sınav var. Ben inanıyorum ki çok çalıştınız çokta başarılı olacaksınız.  Sizlere başarılar diliyorum Bir öğretmen olarak diyorum ki ;  bu sınavlar önemli önemli ama her şey değil. Sınavın sonucu ne olursa olsun yanınızdayız sizi seviyoruz. Bu akşam sadece eğlenin. Sizi çok seviyoruz”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR