Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberAYSEL DEMİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

AYSEL DEMİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

Spread the love

 DEMİR İLÇE BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETTİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞI  İÇİN YARIŞACAK

SPOT: DEMİR “Ak Parti Polatlı ilçe Başkanlığı görevimden 2024 Yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa ettim” 

 Ak Parti Polatlı ilçe bakanı Aysel Demir 8 yıldır sürdürdüğü Ak Parti Polatlı ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.  2024 mahalli idareler seçimleri çerçevesinde  Ak Parti’den Polatlı Belediye başkan aday adayı olan Demir  müracaatını yaptı.  Demir “Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içesinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum Ak Parti Polatlı ilçe Başkanlığı görevimden 2024 Yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa etmiş bulunmaktayım.”dedi.

 31 Mart2024 tarihinde yapılacak  olan mahalli idareler seçiminde   Ak Parti’nin Polatlı temsilcisi  Belediye başkanlığı yarışına giriyor.     Ak Parti teşkilatının çeşitli kademelerinde  Ak Parti Kadın Kolları yönetimi, kadın kolları başkanlığı ,Ak Parti Polatlı Belediye meclis üyeliği  ve 8 yıldır Ak Parti  Polatlı ilçe başkanlığı görevinde bulunan Aysel Demir,  İlçe başkanlığı görevinden istifa ederek, Polatlı Belediye başkan aday adayı olduğunu kamuoyuna duyurdu.

“GÖREV SÜREM BOYUNCA, İLÇEMİZİN KALKINMASI VE REFAHI İÇİN BÜYÜK BİR GAYRETLE ÇALIŞMAYA ÖZEN GÖSTERDİK”

 Demir yaptığı açıklamada “Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye’nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli birlik ruhu, Türkiye’nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir. 

Böylesine büyük bir siyasi oluşumun içesinde yer alarak sizlerin teveccühü ve desteğiyle çalışmaktan onur duyduğum AK Parti Polatlı ilçe Başkanlığı görevimden 2024 Yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkan Aday Adaylığı için istifa etmiş bulunmaktayım. 

Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Şahsıma vermiş olduğu destekler için başta Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a İl Başkanım Hakan Han Özcan’a, Bakanlarımıza ,Milletvekillerimize ,İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kollarımıza Gençlik Kollarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize ,Mahalle Başkanlarımıza ,İlçe Muhtarlarımıza, STK’larımıza ve tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 

AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR