Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberAVCI :VATANDAŞIN DERDİ  DOLMAYAN ALIŞVERİŞ TORBASI

AVCI :VATANDAŞIN DERDİ  DOLMAYAN ALIŞVERİŞ TORBASI

Spread the love

 BAŞKAN ,YÖNETİM MAHALLE MAHALLE GEZİYOR, VATANDAŞ ANLATIYOR CHP DİNLİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Örgütü, İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı ve seçim koordinasyon kurulu önderliğinde saha çalışmalarına tam kadro devam ediyor. Mehmet Akif Mahallesindeki çalışmalarını tamamlayan CHP Polatlı İlçe Örgütü, dur durak vermeden Gülveren Mahallesinde saha çalışmalarına başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, Gülveren Mahallesindeki ziyaretlerinde yaptığı açıklamada  “Hava şartları ne olursa olsun, haftanın 7 günü sahadayız. Yaşlısından, gencine, esnafından, işçisine,emeklisine, memuruna kadar her kesimin değişime, halkın iktidarına, Millet İttifakına ihtiyaç duyduğu bu dönemde bizler görevimizin ve sorumluluklarımızın bilinciyle seçim  günü dahil kadar durmadan ve yorulmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Dertler müşterek,  mahallelerde halkımız elektrik doğalgaz faturalarını gösteriyor, market poşetlerini gösteriyor, 3-4 parça alışverişin fişlerini gösteriyor. Kira artışlarını söylüyor. Mahallelerimizdeki dert, gündem bu; Can yakan, mutfak yıkan hayat pahalılığı… Hemen hemen her mahallemizde deprem bölgemizden gelen canlarımız var, geldikleri ilk günden itibaren dertleriyle dertlendiğimiz, can bağı kurduğumuz o canlar ilk iki üç gün ekmeğe dahi erişemediklerini anlatıyorlar.70 gün geçmiş Hatay’da Kahramanmaraş’ın ilçelerinde mağduriyetler yaşanmaya devam ediyor. Gündem bu.‘’ ifadelerine yer verdi.

AVCI, ‘’ GIDA VE TEMEL İHTİYAÇ MADDELERİ FİYATLARI 51 AYDIR KESİNTİSİZ ARTIYOR, YAZIKTIR GÜNAHTIR ‘’ 

 “İnsanlar, ‘Torbalarımızı dolduramıyoruz’ diyor. Faturaları gösteriyorlar, Pazar market fiyatlarından, elektrik doğalgaz faturalarından bizi yönetenlerin haberleri yok mu? Hiç mi markete pazara gitmiyorlar? diye  soruyorlar. Vatandaş, ‘’ Emekliye zam dedikleri doğalgaz faturasında, asgari ücrete zam dedikleri kira artışında uçtu gitti. Maaşı 10 bin yapsalar ne değişir, peynir, et, kıyma, yumurta, doğalgaz,temizlik malzemeleri,kira fiyatları yerinde durmuyor ki.. Bayram geliyor çocuklarımıza üst baş alamayacağız diyor. Ekonomi öyle öngörülemez bir noktaya getirildi ki sayın Maliye Bakanı, 6 ay uyudu uyandı baktı ki 2022 hedefleri tutmadı, 2023 ilk üç aylık hedefleri de tutmadı. TÜİK’in rakamlarıyla bile 40 kalem gıda ve temel ihtiyaç maddesinde fiyatlar 51 aydır kesintisiz artıyor. Yazıktır, günahtır. 51 ay bu fahiş fiyat artışlarını izleyenler çare olamaz.’’ dedi.

AVCI, “TARIMDAN KIRSAL KALKINMAYA, TİCARETTEN GİRİŞİMCİLİĞE, EKONOMİDEN EĞİTİME, SAĞLIKTAN ADALETE, ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZLE HALKIMIZIN YANINDAYIZ ‘’ 

Avcı, ‘’ Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Halkın iktidarı yolunda omuz verebilmenin motivasyonu ile durmadan çalışıyoruz. İlçe örgütümüz tüm kadrosuyla seçime hazır durumda. Sandık sorumlularımız, mahalle sorumlularımız, müşahitlerimizin eğitimleri tamamlandı. Komisyonlarımız çalışıyor. Herkes seçim gününü büyük heyecanla bekliyor. Bu seçim ülkemizin bir dönüm noktası olacak, sahada gördüğümüz kadarıyla milletimiz demokrasiden yana tavrını koyacak ve bu halkın dertlerinden kopmuş, halkın ana gündemine, derin yoksullaşmaya kör ve sağır iktidarı tarihin derinliklerine yollayacak. Bizler çözüm önerilerimizle sahadayız. Aile destek sigortası başta olmak üzere tarımdan kırsal kalkınmaya, ticaretten girişimciliğe, ekonomiden eğitime, sağlıktan adalete projeler ve çözüm önerilerimizi halkımızla paylaşıyoruz. Mutabakat metnimizdeki maddeler halkımızla kavlimizdir. Halkımızın umutlu gelecek iradesiyle 13. Cumhurbaşkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde hukuk ve liyakat esasıyla yönetim ,Cumhuriyetin ikinci yüzyılında halkımızın dertlerine derman olacak. Halkın iktidarında, halk iktidar olacak  “dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ  

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR