Cuma, Mayıs 17, 2024
Ana SayfaGündemHaberANNELER EĞİTİMDE,EN İYİ NARKOTİK POLİS ANNE 

ANNELER EĞİTİMDE,EN İYİ NARKOTİK POLİS ANNE 

Spread the love

 BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ANNELER EN İYİ NARKOTİK POLİSTİR

“Aslında tüm olan bitenin, hep böyle yerlerde olduğunu zannediyoruz. Bizden uzakta, bizim görmediğimiz, bize yakın olmayan yerler… Belki adını bile duymadığımız o zehirlerin hepsinin, sadece buralarda kullanıldığını zannediyoruz.”İşte işin aslının tam da öyle olmadığını  çok geç farkedebiliriz. İçişleri Bakanlığının devam eden “En iyi narkotik polis anne”projesin de annelere eğitimler veriliyor.

 Uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışmasının  devam ettiği en iyi narkotik polisi anne projesi kapsamında Polatlı da annelere yönelik seminer verildi.  Polatlı Belediyesi kültür merkezinde gerçekleştirilen seminerde anneler narkotik ekiplerini can kulağı ile dinledi. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü  ekiplerince, İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda Polatlı da  anne ve anne adayına “En İyi Narkotik Polisi Anne” eğitimi verildi.  “En İyi Narkotik polisi Anne” projesi ile öpmeye kıyamadığımız çocuklarımızın uyuşturucu belasının bataklığına saplanmaması için annelerimizden; çocuklarımızın izlenmesi, arkadaş çevreleri, hal ve hareketlerindeki değişimler ile normal dışı davranışlar konusunda en hassas şekilde duyarlı olmaları hedefleniyor. Ekipler tarafından Uyuşturucuyla mücadele konusunda annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme eğitimi verildi.

 En iyi narkotik polis anne   seminerine İlçe Milli Eğitim Müdürü  İmralı Kaloç , Halk Eğitim müdürü  Oğuz Bilge Soydemir ve milli eğitim şube müdürleri   de katıldı.

AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR