Cuma, Mayıs 17, 2024
Ana SayfaGündemHaberAnkara Kulübü camiasının acı kaybı

Ankara Kulübü camiasının acı kaybı

Spread the love

Ankara Kulübü Derneği eski başkanlarından Çınar Seymen İ. Hakkı Elmadağlı, son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara Kulübü Derneği’nden eski başkan İ. Hakkı Elmadağlı’ya ahde vefa. Önceki gün 91 yaşında vefat eden ve Cebeci Asri Mezarlığı içindeki İsmet Oğultürk Camii’nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığında toprağa verilen Ankara Kulübü Derneği eski başkanlarından Çınar Seymen İ. Hakkı Elmadağlı’yı son yolculuğuna uğurlayanlar arasında Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ve dernek yöneticileri ile Seymenler de yer aldı. Cenaze töreninde İ. Hakkı Elmadağlı için Ankara Kulübü Derneği Seymenleri saygı nöbeti tuttu.

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan, yaptığı açıklamada; eski başkanlardan Çınar Seymen İ. Hakkı Elmadağlı’nın vefatından dolayı derin üzüntü duyduklarını belirterek, “Geçmiş dönem Ankara Kulübü Derneği Başkanlığı görevi yapmış olan İ. Hakkı Elmadağlı ağabeyimiz, Ankara’nın tarihi kültürel ortak mirası olarak kabul edilen Seymenlik geleneği başta tüm değerlerine sahip çıkan ve bu değerlerin yaşatılması yönünde kendinden sonra gelen kuşaklara her zaman örnek olmuş bir Çınar Seymenimizdi.

Ankara Kulübü Derneğimizin ev sahipliğinde düzenlenen Ankara’nın tarihsel ve kültürel değerleri bakımından önemli bir yere sahip 5-13 Ekim haftası, 27 Aralık, ferfene, saya gezmesi, sinsin ateşi gibi farklı etkinliklerde yer alarak, çok önemli katkılar sunan ve Seymenlik kültürüne bağlılığıyla hiçbir zaman unutulmayacak olan Çınar Seymenimiz İ. Hakkı Elmadağlı ağabeyimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Ankara Kulübü Derneği camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.

Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Tunçay Elmadağlı’da baba tarafından akraba olduğu Çınar Seymen İ. Hakkı Elmadağlı’yı son yolculuğuna uğurlayanlar arasında bulundu.

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR