Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberAK PARTİ SKM DUALARLA AÇILDI

AK PARTİ SKM DUALARLA AÇILDI

Spread the love

SARIEROĞLU :EMANETİ ANKARA BÜYKŞEHİR BELEİDYESİNİ GERİ ALACAĞIZ

 Ak Parti  Polatlı da  Seçim İrtibat Bürosu açtı.  Hafta sonu gerçekleştirilen  programla kapılarını açan Ak Parti SKM ‘nin kurdelesi  dualarla kesildi.  Açılışa  katılan    Ak Parti Genel Bakan Yardımcısı , Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı  Ankara milletvekili adayı Jülide Sarıeroğlu  Polatlı’dan Cumhur ittifakına  destek istedi.  Sarıeroğlu “En güçlü desteği de inşallah Polatlı’dan alacağız. Bu dönem çok önemli bir dönem. Bir afet yaşadık, bu afetten sonra inşallah bu depremi yaşayan bölgelerimizin yeniden inşasını Cumhur İttifakı kadroları olarak biz yapacağız. 20 yıldır gece gündüz demeden çalışan bir liderimiz, Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. İnşallah onun liderliğinde ülkemizin daha güçlü hayallerini gerçekleştirebilmek için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz”dedi.

 Ak Parti ilçe teşkilatı Polatlı da seçim koordinasyon Merkezini dualarla açtı. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem   milletvekili seçimlerine 27gün kala Polatlı da  Ak Parti Seçim irtibat  bürosu  vatandaşları   ağırlamaya başladı. Seçim çalışmalarının yürütüleceği  SKM’nin açılışına  Ak Parti Genel Bakan Yardımcısı , Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı  Ankara milletvekili adayı Jülide Sarıeroğlu, Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, MHP İlçe Başkanı Uğur Güngör, Ak Parti ve MHP 28. Dönem Ankara birinci bölge milletvekili adayları, Ülkü ocakları  Başkanı İbrahim,   ve çok sayıda partili ile vatandaşlar katıldı.

DEMİR  “14MAYISTA ÇOK GÜZEL  SONUÇLAR ALACAĞIZ”

 Seçim koordinasyon merkezinin açılı töreninde konuşan Ak Parti Polatlı ilçe başkanı Aysel Demir  “ Bu önemli seçimde böyle bir beraberlik içinde inşallah çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminiz”dedi.

SARIEROĞLU : POLATLI ‘YI AYRI SEVDİĞİMİZİ POLATLILAR BİLİR

Polatlı’da  Ak Parti Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili adayı Jülide Sarıeroğlu    seçim bölgesi Polatlı da vatandaşlara hitap etti. Polatlı’nın her zaman ayrı bir yeri olduğuna vurgu yapan Sarıeroğlu “  Polatlı her zamanki gibi güler yüzlü samimi içten heyecanlı. Polatlı’ yı ayrı sevdiğimizi Polatlılar bilir. Bu dönem hepimize hayırlı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından  Milletvekili aday listeleri  açıklandı, seçim beyannamemizi açıkladık ve Bismillah diyerek ilçelerimizi milletvekili adaylarımızla birlikte Cumhur ittifakı ortaklarımızla birlikte   adım adım geziyoruz. Çalmadık kapı bırakmayacağız , ayak basmadık yer sıkmadık el bırakmayacağız.  Heyecanlıyız azimliyiz inançlıyız kendimize güveniyoruz Ülkemize ve milletimize sevdamıza inanıyoruz. İnşallah milletimizin büyük bir teveccühü ile 14 Mayıs’ta  bizlere gereken desteği vereceğine yürekten inanıyoruz. En güçlü desteği de inşallah Polatlı’dan alacağız.

14 MAYISTA 2 HEDEFİMİZ VAR

2 hedefimiz var  biri 14 Mayıs’ta inşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden başkan yapmak. İkinci inşallah mecliste  Cumhur ittifakı Ak Parti kadrolarına  milletimizin desteği ile mecliste en güçlü milletvekili sandalye sayılarına ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

EMANETİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ GERİ ALACAĞIZ

Polatlı da   2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin mesaj veren Sarıeroğlu   Ankara Büyükşehir belediyesini  CHP’den geri alacaklarını belirtti.

 Sarıeroğlu “   Emaneti geri alacağız.   İnşallah  Ankara Büyükşehir belediyesini   inşallah geri alacağız. Ankara yerel yönetimler hizmetleri anlamında büyük bir geriye gidişi  görüyoruz.

 ÜLKEMİZİN DAHA GÜÇLÜ HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİREBİLMEK İÇİN DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 “Cumhur İttifakı olarak biz bu seçimden alnımızın akıyla çıkacağız” diyen Sarıeroğlu, “Bu dönem çok önemli bir dönem. Bir afet yaşadık, bu afetten sonra inşallah bu depremi yaşayan bölgelerimizin yeniden inşasını Cumhur İttifakı kadroları olarak biz yapacağız. 20 yıldır gece gündüz demeden çalışan bir liderimiz, Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. İnşallah onun liderliğinde ülkemizin daha güçlü hayallerini gerçekleştirebilmek için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

 ANKARA  HALKIMIZA GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

En fazla depremzedemiz  Ankara’da  . Türkiye’nin kalbi başkentimiz  Ankara’mız depremzedelerimize evini açtı gönüllerini açtı, Ak Parti teşkilatları  kardeş aile uygulaması ile Dünyaya örnek olacak bir kadirşinaslık sergiledi. 

  Yıkılan tüm illerimiziz inşallah yeniden inşa ederek  vatandaşlarımızın gelecek ramazanda inşallah kendi evlerinde kendi sofralarında idrak etmelerini diliyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliği için Cumhurbaşkanımıza Cumhur ittifakına destek vereceğine inanıyoruz.

 Kadınlarımızın geleceğe aydınlık şekilde bakabilmeleri  gençlerimiz ve büyüklerimiz için inşallah vatandaşlarımıza  destek verecek.  Mazlum  ve mağdur coğrafyalardaki kardeşlerime  Türkiye’nin umut olması güçlü bir lider için  destek vereceğine şüphemiz yok.”dedi.

 Açılışın ardından Yörüklerin ağırlıkla yaşadığı Karahamzalı Köyü’nde iftar programına katılan Sarıeroğlu, köy halkıyla sohbet etti.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR