Cuma, Mayıs 17, 2024
Ana SayfaGündemHaberABB VE AKUT POLATLI'DA İŞ BAŞINDA

ABB VE AKUT POLATLI’DA İŞ BAŞINDA

Spread the love

Polatlı da öğrenciler ilk yardımı öğreniyor. Afet durumlarında  ilk yapması gerekenleri planlayarak hem kendileri hem de   yardıma ihtiyacı  olanlar için küçük yaşta   eğitim aldılar. Ankara Büyükşehir belediyesi  ve AKUT ekipleri Polatlı da 12 ayrı okulda ilk yardım , arama kurtarma eğitimi verdiler. 

ÖĞRENCİLERE İLK YARDIM EĞİTİMLERİ VERİLİYOR

 Ülkemizin son dönemlerde yaşadığı afet olayları ve  7 ilimizi derinden sarsarak   on binlerce insanımızı  kaybettiğimiz depremin ardından öğrencilere  farkındalık , arama kurtarma ve ilk yardım eğitimleri verilmeye başlandı.

Polatlı da öğrenciler ilk yardımı öğreniyor. Ankara Büyükşehir belediyesi  ve AKUT ekipleri Polatlı da 12 ayrı okulda ilk yardım , arama kurtarma eğitimi verdiler.

Türkiye Afet Müdahale Planı kapsamında, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliğini yaptığı Ankara Büyükşehir Belediyesi  ve Akut eğitmenlerince  Polatlı da 12 ortaokula eğitim verildi.  Geçtiğimiz günlerde zafer Ortaokulun da   gerçekleştrilen eğitimler Esentepe ortaokulunda devam etti.  Eğitime İlçe Milli Eğitim Müdürü  İmralı Kaloç,  Şube Müdürleri Hüseyin Üstüntaş ve  Dursun Karakuş katılım sağladı.

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR