Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaGündemHaber92 YAŞINDA MAŞALLAH DEDİRTTİ!

92 YAŞINDA MAŞALLAH DEDİRTTİ!

Spread the love

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde  görmeye alışkın olduğumuzun çok dışında bir tablo yaşandı.  92 Yaşında   gönüllü sandık görevlisi oldu, 28 mayıs  seçim günü onca yaşına rağmen gençlere taş çıkardı. Kadir Karabalık 28 Mayıs seçimlerini takip etti, oylar  sayılıp açılırken  adaylara çıkan oyları tek tek not etti.  İlerleyen yaşına rağmen  saatlerce seçimleri takip eden  hatta gençlerin oy kullanmaya dahi gitmeye üşendiği bir  dönemde 92 yaşındaki Emekli öğretmen  Kadir Karabalık Gençlere seslendi ;Cumhuriyete sahip çıkın…

92 YAŞINDA SANDIK BAŞINA OTURDU

 Seçimlerde sandık başında görevli genç ve orta yaş grubu insanları sıklıkla görürüz   peki siz sanık başında bekleyen sonuçları tek tek not alan   bir asır merdiven dayayan   100 yaşına  yaklaşmış bir dede gördünüz mü?

 Evet…

 Tam tamına 92 yaşında, Allah ömür verirse 93 ‘  olacak.   92 yaşında sandık başına oturdu, hem de gönüllü olarak.  Seçim sonuçlarını adım adım takip etti.   28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2.Tur seçimlerin de görmeye alışkın olduğumuzun çok dışında bir tablo yaşandı.  92 Yaşın da gönüllü sandık görevlisi oldu, 28 Mayıs seçim günü onca yaşına rağmen gençlere taş çıkardı. Kadir Karabalık 28 Mayıs seçimlerini takip etti, oylar sayılıp açılırken adaylara çıkan oyları tek tek not etti.

 DİKKATİ  SAYESİNDE YANLIŞI FARK ETTİ

 Oylar sayılıp adayların isimleri okunurken  öylesine titiz öylesine dikkatliydi ki, onun dikkati sonucu  yanlış okunan bir oy düzeltildi.  İlerleyen yaşına rağmen saatlerce seçimleri takip eden hatta gençlerin oy kullanmaya dahi gelmeye üşendiği bir dönemde 92 yaşındaki Emekli öğretmen Kadir Karabalık  kafasında kasketi, kravatı  ve takım elbisesi ile  bir öğretmen edasında çalıştı.

 CUMHURİYETE SAHİP ÇIKIN

 Sayı sonrası sohbet etme imkanı bulduğumuz 92 yaşındaki Kadir öğretmen  gençlere de mesaj verdi. Gençlerin  Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkmaları gerektiğini söyleyen Kadir öğretmen    hem sınıfta görevli ekibi hem de vatandaşların ilgi odağı oldu.

ÖZEL HABER AYSUN YILMAZ BENLİ  

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR