Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaber41 KERE MAŞALLAH

41 KERE MAŞALLAH

Spread the love

ÜCRETSİZ SÜNNET ŞÖLENİNE 500 DEN FAZLA KAYIT YAPILDI

Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından geleneksel hale getirilen Polatlı Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni ne kayıt olan çocukların sünnet işlemler başladı.    Uzman hekimler tarafından sünnet edilen çocuklara  13 Eylül Sakarya Zaferi kutlamalarında sünnetlikleri giydirilerek kına gecesi yapılacak eğlence programı tertiplenecek.

Her yıl olduğu gibi yüzlerce çocuğun ücretsiz olarak sünnet ettirildiği  Geleneksel Sünnet Şöleni’nde; sünnet kıyafetleri dahil olmak üzere şölene katılan çocukların tüm masrafları Polatlı Belediyesi tarafından karşılanıyor. Polatlı Belediyesi tarafından  Temmuz ayı itibari ile ücretsiz sünnet şöleni  kayıtlarını açarak  yoğun talep üzerine 11Agustos olan son başvuru tarihine   16  Ağustos tarihine kadar  uzatarak  başvuruları aldı.  Ücretsiz sünnet şöleni için 500 den fazla  başvuru yapıldı.

0-12 YAŞ ARASI ÇOCUKLARIN SÜNNET OPERASYONLARI BAŞLADI

Polatlı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından alınan  başvurular kapsamında; yalnızca 0 – 12 Yaş aralığında olan çocuklar için yapılan başvurular kabul edildi. Polatlı Belediyesi tarafından belirlenen program dahilinde uzman doktorlar aracılığıyla ücretsiz olarak sünnet olan  çocukların bütün masrafları Polatlı Belediyesi tarafından karşılanıyor.   Polatlı Belediyesi tarafından uzman hekimler tarafından kayırları yapılan çocukların sünnet operasyonları yapılmaya başlandı. 

ŞÖLENE KATILAN TÜM ÇOCUKLAR İÇİN KINA GECESİ, KONSER VE EĞLENCELİ ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Başvuruda bulunan tüm çocukların sünnet işlemlerinin tamamlanmasının ardından; Polatlı Belediyesi tarafından Eylül Ayı içerisinde düzenlenecek olan 13 Eylül Sakarya Zaferi Kutlamaları kapsamında aileler ve çocukların katılımlarıyla Kına Gecesi ve Konser düzenlenecek. Yapılacak birbirinden eğlenceli etkinliklerin yanı sıra sünnet olan çocuklara sürpriz hediyeler dağıtılacak.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR