Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaber25 İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI  ANKARA’DA TOPLANDI

25 İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI  ANKARA’DA TOPLANDI

Spread the love

 YILDIZKAYA   CHP ANKARA MİLLETVEKİLLERİ  İLE BULUŞTU

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) başkent adaylarını topladı.  CHP Ankara il başkanı Ümit Erkol ve Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda  Ankara milletvekilleri, Belediye başkan adayları ve CHP ilçe başkanları  bir araya geldi. Polatlı dan toplantıya CHP Belediye başkan adayı Mürsel Yıldızkaya ve CHP Polatlı ilçe başkanı Melih Çınar katıldı.

 Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir  ve 25 ilçe Belediye başkan adayları  31 Mart yol haritalarını belirledi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) başkent adaylarını topladı.  CHP Ankara il başkanı Ümit Erkol ve Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda 31 mart seçimleri   seçim kampanyası, yol haritası  ve seçim sahasına yönelik planlamalar ele alındı. Toplantıya CHP Ankara il başkanı Ümit Erkol ,Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş, Ankara milletvekilleri, Belediye başkan adayları ve CHP ilçe başkanları  katıldı. CHP Belediye başkan adayı Mürsel Yıldızkaya ve CHP Polatlı ilçe başkanı Melih Çınar ‘da toplantıda hazır bulundu. .

CHP Ankara il başkanlığı , 25 ilçe Belediye Başkanlığını ve ABB Başkanlığını yeniden kazanmak için hazırız!” mesajı verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR