Salı, Nisan 30, 2024
Ana SayfaGündemHaber150 ÇOCUĞUN BAYRAMLIKLARI LEDUN’DAN

150 ÇOCUĞUN BAYRAMLIKLARI LEDUN’DAN

Spread the love

 LEDUN DERNEĞİ  BAYRAMDA ÇOCUKLARI GİYDİRDİ 

 LEDUN Derneği   Polatlı’da bu bayram 150 çocuğu giydirdi .  Yaklaşık 13 yıldır aralıksız  bir şekilde Polatlı’da ihtiyaç sahibi çocukları   giydiren  LEDUN Derneği Bu bayramda da çocukları sevindirdi.  Her yıl Polatlı’da 150 çocuğa bayramlık hediyesi veren LEDUN Derneği Başkanı Fatma Onaran destek veren herkese teşekkür etti.

 Polatlı’da uzun yıllardır ihtiyaç sahibi ailelere , çocuklara ve öğrencilere  destekleri ile bilinen LEDUN  Kültür ve Yardımlaşma Derneği geleneği bozmadı. 13 Yıldır  Polatlı da bayram öncesi çocukları sevindiren Ledun  Derneği Polatlı’da 150 çocuğa bayramlık hediyesi verdi.  Geleneksel yardım kermesleri ile ramazan ayı öncesi  toplanan gelir ile  öğrenci bursları, ihtiyaç sahibi ailelerin  gıda desteği ve  çocuklara yönelik bayram hediyeleri ile  çocukların yüzünü güldüren Ledun derneği  bu yılda çocuk giydirdi.. Her yıl 150 çocuğa bayramlık hediyesi veren Ledun Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Fatma Onaran ” Dönem dönem açtığımız kermesimizin gelirini  ihtiyaç sahiplerine ,kanser hastalarına, üniversite okuttuğumuz çocuklarımız var, aylık düzenli olarak verdiğimiz gıda sahipleri var. Bunlara Allah nasip ederse 1 yıl boyunca dağıtım yapıyoruz.

BU MUTLULUK TÜM YORGUNLUĞA DEĞİYOR

 Polatlı’da geleneksel hale getirdiğimiz bayram öncesi çocuklarımızı giydirme faaliyetimize 13 yıldır devam ediyoruz. 13 yıldır 150 çocuğumuzu her bayram giydirdik. 150 çocuğumuzun bayramlıklarını teslim ettik ve giydirdik. Çocuklarımızın yüzündeki mutluluk tüm yorgunluğumuza değiyor. Çocuklarımızı mutlu etmek onlara bayram tadında bayram yaşatmak derneğimiz üyelerini en mutlu eden olay. Çocuklarımızın hepsini bayramdan önce giydirmiş olacağız. Çocuklarımızın bayramlarını kutluyor hepsinin gözlerinden öpüyorum. Destek veren tüm hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.  

HBR-AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR