Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaGündemGÜNGÖR: TÜM HEMŞERİLERİMİZİN ÜÇ AYLARINI VE REGAİP KANDİLİNİ TEBRİK EDİYORUM

GÜNGÖR: TÜM HEMŞERİLERİMİZİN ÜÇ AYLARINI VE REGAİP KANDİLİNİ TEBRİK EDİYORUM

Spread the love

 GÜNGÖR: ÜÇ AYLARA VE MÜBAREK REGAİP KANDİLİ’NE ULAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Başkanı Uğur Güngör, Polatlı halkı bata olmak üzere Tüm İslam alemin  Regaip Kandilini tebrik etti. Güngör “Bu güzel günü yeni bir başlangıç sayarak, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin, barış içinde yaşamanın, kutsala saygının insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu hissederek ahlakımızı bu erdemlerle donatma irademizi yenileriz.”dedi.

 MHP Polatlı İlçe Başkanı Uğur Güngör   Regaib Kandili Kutlama Mesajında “Tüm Müslüman Aleminin dua, tövbe ve ibadetle geçireceği Üç Aylara ve Mübarek Regaip Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İslam âlemi için çok özel olan Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içerisine alan üç aylar feyizli ve bereketli bir maneviyat mevsimidir. Üç Aylar dini duygularımızın yoğunluk kazandığı; merhamet, şefkat, iyilik, yardımlaşma ve dayanışma hislerimizin doruk noktaya ulaştığı kutlu zamanlardır.

Regaip Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bu güzel günler ve geceler, insanlarımız arasında sevgi ve kardeşlik duygularının kök salıp gelişmesine vesile olmaktadır. Regaib Kandilinde, Cenab-ı Hakka yürekten yöneliş ve yakarışın, günahlardan arınmanın, kendimizi bulma ve bilmenin, nefsimizin yanıltıcı arzularından uzaklaşmanın imkanını yakalarız. Bu güzel günü yeni bir başlangıç sayarak, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin, barış içinde yaşamanın, kutsala saygının insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu hissederek ahlakımızı bu erdemlerle donatma irademizi yenileriz.

Bu mübarek zaman diliminde sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik ediyor, tüm dünyaya ve Türk-İslam alemine mutluluklar getirmesini diliyor; Türk Milletinin birliğine, sağlık ve selametine vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.”dedi.

HBR ALİ KÖKSAL

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR