Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemGÖZLERİMİZİ DAKİKA DAKİKA BÖLGEDEN GELECEK EN UFAK UMUTLU HABERLERE ÇEVİRDİK

GÖZLERİMİZİ DAKİKA DAKİKA BÖLGEDEN GELECEK EN UFAK UMUTLU HABERLERE ÇEVİRDİK

Spread the love

 Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya  Kahramanmaraş Depremine ilişkin basın açıklaması yaptı. Yıldızkaya  “Kahramanmaraş’ta meydana gelerek Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’ın içerisinde bulunduğu 10 ilimizde yüzlerce hemşehrimizin hayatlarını ve evlerini kaybetmelerine sebep olan deprem felaketi bir kez daha yüreklerimizi yakmış; dualarımızı enkaz altında yardım bekleyen vatandaşlarımıza, gözlerimizi dakika dakika bölgeden gelecek en ufak umutlu haberlere çevirmiştir.
Tüm ülkemizi hüzne boğan bu elim felaketin hemen ardından Polatlı Belediyesi olarak kurduğumuz kriz masamızla; devletimiz tarafından bölgede özenle yürütülen arama kurtarma çalışmalarına destek olmak amacıyla harekete geçtik. Polatlı Belediyesi Arama Kurtarma Ekibimizi (PAKUT), İş Makinelerimizi, Kamyonlarımızı ve personellerimizi sabah saatleri itibariyle yapılan çalışmalara katkıda bulunmak için deprem bölgelerine uğurladık. Kriz masamızda görevli personellerimiz; Kaymakamlığımız ile birlikte koordinasyonunu gerçekleştirdiğimiz yardım noktalarında deprem bölgelerine ulaştırılmak amacıyla toplanan malzemeler hususunda çalışmalarını hızla sürdürüyor.
Dört bir yandan gelen acı haberlerle üzüldüğümüz bu kara günde birlik ve beraberlik duygusuyla hareket ederek yardımda birbiriyle yarışan; yardım noktalarımızın birkaç saat içerisinde talep edilen malzemelerle dolup taşmasını sağlayan vefakar hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Bölgede maalesef hala artçı depremler meydana gelmekte; arama kurtarma çalışmaları devletimiz tarafından özveriyle sürmektedir. Elimizden gelen bütün imkanlarla yaralarımızı birlikte sarmak için süreç boyunca Polatlı Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.Gün birlik ve beraberlik günüdür. Ümidimiz can kaybının artmaması, enkaz altındaki tüm vatandaşlarımızın ivedilikle kurtarılmasıdır. Deprem neticesinde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim tekrarını yaşatmasın, Büyük Türk Milleti’ni tüm felaketlerden korusun. “dedi
HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR