Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemDEMİR MUHALEFETE MEYDAN OKUDU

DEMİR MUHALEFETE MEYDAN OKUDU

Spread the love

DEMİR  “SEÇİMDE CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ”

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimleri için 14 Mayıs 2023 takvimini açıklamasının ardından Ak parti ilçe başkanı Aysel Demir 2023 seçimlerine yönelik konuştu. Demir “Biz Ak Parti olarak seçime her zaman en hazır partiyiz. Sadece 2022 yılında yaptığımız üye sayısı ile Polatlı’da açık ara birinciyiz, halkımız ilk günkü heyecanla partimizi canlı ve diri tutuyor, desteğini esirgemiyor. Halkımızın desteği ve teveccühü ile Ak parti olarak her seçimden galip çıktık birinci parti olduk.  Bahar ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri ve TBMM seçimlerinde de Cumhur ittifakı olarak birinci parti olacağız, bundan zerre kadar şüphemiz yok”dedi.

 Ak Parti Polatlı ilçe başkanı Aysel Demir 2023  genel seçimlerinde muhalefete meydan okuyarak  seçimden birinci parti olarak çıkacaklarından zerre tereddüt etmediklerini iddia etti.  “Halkımızın desteği ve teveccühü ile Ak parti olarak her seçimden galip çıktık birinci parti olduk”diyen Demir, 2023 seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Demir “kongre sonrası süreçte oluşturduğumuz yeni yönetimimizle birlikte hep sahada olduk dedi. Pandeminin zorlu günlerinde ,dünyanın kapanmaya gittiği, arz ve tedarik zincirinin koptuğu zorlu günlerde bile sahada halkımızla omuz omuza diz dize olduk. Biz hep sahadaydık, sahadayız ve sahada olmaya devam edeceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımız grup toplantısında 2023 seçimlerinin 14 Mayıs ta olabileceğini işaret etmiştir. Biz Ak Parti olarak seçime her zaman en hazır partiyiz. Sadece 2022 yılında yaptığımız üye sayısı ile Polatlı’da açık ara birinciyiz, halkımız ilk günkü heyecanla partimizi canlı ve diri tutuyor, desteğini esirgemiyor. Halkımızın desteği ve teveccühü ile Ak parti olarak her seçimden galip çıktık birinci parti olduk. Bahar ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri ve TBMM seçimlerinde de Cumhur ittifakı olarak birinci parti olacağız, bundan zerre kadar şüphemiz yok, kendimizden eminiz, ana kademe, kadın kolları ve gençlerimizle gece demeden ,yağmur kar demeden çalışmaya devam ediyoruz. Partimiz her daim seçime hazır.2023 seçimleri ile ilgili her türlü hazırlıklarımız tamdır.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR