Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemDEMİR EKİBİ İLE ADIYAMAN’DA  VATANDAŞLARA YEMEK PİŞİRDİ

DEMİR EKİBİ İLE ADIYAMAN’DA  VATANDAŞLARA YEMEK PİŞİRDİ

Spread the love

Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir  deprem bölgesi  Adıyaman’ da sıcak yemek mutfağı  kurdu. Çadırlarda kalan depremzedeler için ocak başına geçerek pilav pişirdi Demir depremzede vatandaşlarla konuşarak ihtiyaçlarını tespit etti. 

AK PARTİ POLATLI ADIYAMAN’DA

Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir   Teşkilat yönetimi beraberliğinde önce Hatay ardından Adıyaman’a geçti.   Teşkilat çatısı altında toplanan yardım malzemelerini Hatay’a ulaştıran Demir Adıyaman’da depremzede vatandaşlar için ocak başına geçti.

 Ak Parti Polatlı  deprem bölgesi  Adıyaman’ da sıcak yemek mutfağı  kurdu.  Başkan Demir  çadırlarda kalan depremzedeler için ocak başına geçerek pilav pişirdi Demir depremzede vatandaşlarla konuşarak ihtiyaçlarını tespit etti.

 ZAMAN BİR OLMA ZAMANIDIR

 Demir; Seksen beş milyonun tek yürek olduğunu, yurtdışındaki vatandaşlarımızın da duruma kayıtsız kalmadığını yardım için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Uluslararası tüm yardımlar içinde minnettarlığını belirtti. Bu drama insanlığın kayıtsız kalması değildi ,görüldüğü gibi bütün dünya insani duruşunu gösteriyor. Zaman dünyalıklardan sıyrılıp insan olduğumuzu hatırlama zamanı siyaset yapacak zaman değil,  Hatay’a gittik gördük yıkım büyük ,dünyanın gördüğü en büyük afetlerden biri.Zaman birlik olma ,beraber olma ve yaraları sarma zamanı. Hatay’ın ardından  Adıyaman’a geçtik . Burada  vatandaşlarımıza sıcak yemek  için mutfağımızı kurduk.  Zaman bir olma zamandır.”dedi. 

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR