CHP POLATLI GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI DENİZ DEMİR ‘İ AĞIRLADI
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir CHP Polatlı ilçe teşkilatını ziyaret etti. CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, CHP büyükşehir belediye meclis üyesi Selami Ovacık ve parti yönetim kadrosu Parti Meclisi Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir ile parti çalışmalarına ilişkin fikir alışverişinde bulundular.
Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, CHP Polatlı ilçe örgütünü ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, CHP İlçe başkanı Bilal Avcı ile Polatlı özelinde fikir alışverişinde bulundu. CHP Polatlı ilçe teşkilatının ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar ile ÖBEK çalışmalarına yer verildi.
Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyarette , CHP Polatlı ilçe başkanı Bilal Avcı ilçede vatandaşın sorun ve sıkıntılarını taleplerini iletti.
HBR AYSUN YILMAZ BENLİ
