Salı, Nisan 23, 2024
Ana SayfaGündemBULACAK:  TÜM GAZETECİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM

BULACAK:  TÜM GAZETECİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM

Spread the love

BULACAK:GAZETECİLERİMİZ, ŞÜPHESİZ ÜLKEMİZİN DEMOKRATİKLEŞME SÜRECİNE BÜYÜK KATKI SUNMAKTADIRLAR

 Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.Bulacak “Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen her koşulda kamuoyunu aydınlatmak için büyük bir özveriyle çalışan, yerel ve ulusal basınımızın güzide temsilcilerinin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında “Bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin takip edilmesi zor bir hızda geliştiği günümüz dünyasında, medya hayati bir önem taşımaktadır. Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı günümüzde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır.  
Milletimizin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olmuş gazetecilerimiz, şüphesiz ülkemizin demokratikleşme sürecine büyük katkı sunmaktadırlar. Zor şart ve imkânlar içerisinde, milletimizi ülke ve dünya gündeminden haberdar eden gazetecilerimiz, yerli ve milli değerlerimizin benimsetilmesinde de çok önemli bir görevi ifa etmektedirler. 

Özellikle günümüzde teknolojik gelişmeler sonucu ulaşmış olduğumuz bilgi çağında, basının önemi daha da artmış bulunmaktadır. Bireyin haber alma hakkını sağlayan, doğru ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren basın, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren en etkili araçlardan biri haline gelmiştir. 

Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen her koşulda kamuoyunu aydınlatmak için büyük bir özveriyle çalışan, yerel ve ulusal basınımızın güzide temsilcilerinin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; görevleri başında yaşamlarını yitiren, basın emekçilerini de saygı ve minnetle anıyorum.”ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ —

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR