Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemBAŞKAN ÇAY YOĞUN BAKIMDA

BAŞKAN ÇAY YOĞUN BAKIMDA

Spread the love

 DUALARIMIZ BAŞKAN ÇAY İLE …

 Polatlı Belediye eski bakanı Sami Çay Yoğun Bakımda.  Yaklaşık bir hafta önce  aort damarında meydana gelen yırtılma nedeni ile  Hacettepe hastanesinde tedavi altına alınan   Başkan Çay  bir haftadan buyana yoğum bakımda. Çay’ın Bilincinin Kapalı Olduğu belirtildi.

 Polatlı  Belediye eski başkanı Sami Çay  bilinci kapalı olarak   yoğum bakımda  tedavi  altında tutuluyor.  Bir hafta önce  aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan  Çay’ın aort damarının yırtıldığı   belirlendi.   Bir  haftadır Hacettepe Üniversitesi  Yoğun bakımında tutulan Çay’ın kalp kapakçığı ve iki damarının değiştirildiği    ve bilincinin kapalı olduğu ifade edildi.

DULARINIZI EKSİK EYMEYİN 

Belediye eski Başkanı Sami Çay’ın oğlu Çağlayan Çay babasının durumu hakkında   bilgilendirme yaptı.

ÇAY “Biliyorum herkes babamın sağlık durumunu merak ediyor. Telefonları yanıtlayamıyorum. Kusura bakmayın lütfen. Yoğun bakım süreci devam ediyor. Organlar normal haline geliyor. Beyinle ilgili olarak takip yapılıyor. Şuan kendine gelmedi. Değerler normal. Stabil olarak devam ediyor süreç. Günde bir kaç dakika girebiliyoruz. Küçük bazı tepkiler veriyor. Şuan yapılabilecek her şey yapılmakta. Beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Dualarınızı eksik etmeyin.”dedi.

HBR AYSUNYILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR