Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaGündemBAKAN KASAPOĞLU, ‘GASTRONOMİ KAMPI’NDA

BAKAN KASAPOĞLU, ‘GASTRONOMİ KAMPI’NDA

Spread the love

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gaziantep’teki ‘Gastronomi Kampı’nda yaptığı açıklamada, “Yurtlarımızın, gençlerimiz için sadece birer barınma mekanı değil, birer yaşam alanı olması bizim en önemli gündemimiz” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gaziantep Burç Ormanı’nda düzenlenen “Gastronomi Kampı”nda, gençlerle olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Türkiye’nin en yeni gençlik mekanlarından birinde olduklarını belirten Bakan Kasapoğlu, “Her yönüyle mükemmel bir gençlik kampındayız. Ülkemizin dört bir yanından gelecek gençlerimizi bağrına basacak bu kampın gençlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bakanlık olarak dünyanın en güçlü yurt altyapısına sahip olduklarını ifade eden Kasapoğlu,  “800 yurt, 850 bin yurt kapasitesi. Dünyada eşi benzeri olmayan bir alt yapı, bir network ve bu bağlamda çok zengin bir hizmet, bir eser politikası. Özellikle kamplarımız, gençlik merkezlerimiz, spor tesislerimiz bakanlık olarak her geçen gün birer gurur tablosu olarak insanlığın, ülkemizin, tüm halkımızın her daim hizmetinde. Özellikle yurtlarımızın, gençlerimiz için sadece birer barınma mekanı değil, birer yaşam alanı olması bizim en önemli gündemimiz. O yüzden yurtlarımızda spor, sanat, kişisel gelişim, eğitim anlamda ortaya koyduğumuz çalışmalar hem birer yaşam alanı hem de ikinci bir üniversite olma imkanı tanıyor.” İfadelerini kullandı.

“Kamplarımız, gençlerimiz için çok verimli ve keyifli olacak”

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen kış kamplarında, arkeolojiden güzel sanatlara, spora, siyasete, diplomasiye ve gastronomiye kadar 15 farklı temadaki organizasyonun 15 şehirde düzenlendiğini hatırlatan Bakan Kasapoğlu, “Kamplarımız, gençlerimiz için çok verimli ve keyifli olacak. Biliyorsunuz biz hep katılımcı ruhtan bahsediyoruz” diye konuştu.

Yurtlarda kalan çölyak hastası gençler için onların hassasiyetine uygun bir şekilde gıda çalışması başlattıklarını ve onlardan güzel dönüşler aldıkları için mutlu olduğunu belirten Bakan Kasapoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Biz her daim yanınızda olacağız. Nasıl bugüne kadar yanınızda olduysak bundan sonra da sizlerin taleplerine, ihtiyaçlarına göre birlikte olacağız. Yeter ki bu iletişimi devam ettirelim. Gönül bağımızı güçlendirelim. Gönül bağı olduktan sonra gerisi teferruattır. Sizlerle aramıza hiçbir bariyer giremeyecek. Bakanlık olarak sizlerin yanında, sizlerin arkadaşı olarak var olamaya devam edeceğiz.”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, konuşmasının ardından gençlerle sohbet etti ve şeflerle kestane aşı yemeğini pişirdi.

Hbr-Ayşe Köksal

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR