Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaGündemANKARA VALİSİ  ŞAHİN GAZETECİLERLE BULUŞTU

ANKARA VALİSİ  ŞAHİN GAZETECİLERLE BULUŞTU

Spread the love

 VALİ ŞAHİN GAZETECİLERİN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

 Ankara Valisi Vasip Şahin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler  günü münasebetiyle Ankara’da yayın hayatını sürdüren   yerel gazetecilerle bir araya geldi.   Başkent  merkez ve ilçelerinde  faaliyet gösteren  yerel gazetelerin imtiyaz sahipleri ve yazı işleri müdürleri ile  buluşan Vali Şahin  hem gazetecilerin 10 Ocak çalışan gazeteciler Günü’nü kutladı hem de  2022  yılına dair  başkent özelinde genel bir durum değerlendirmesi yaptı.    Ankara Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen   toplantıya Polatlı dan İstiklal gazetesi imtiyaz sahibi Osman Yüksel katıldı.

  Ankara Valisi Vasip Şahin gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.  Vali şahin  Başkent  merkez ve ilçelerinde  faaliyet gösteren  yerel gazetelerin imtiyaz sahipleri ve yazıişleri müdürleri  ile İller Bankası Genel Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.Vali Şahin  hem gazetecilerin 10 Ocak çalışan gazeteciler Günü’nü kutladı hem de  2022  yılına dair  başkent özelinde genel bir durum değerlendirmesi yaptı.    Ankara Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirilen   toplantıya Polatlı dan İstiklal gazetesi imtiyaz sahibi Osman Yüksel katıldı. Vali Şahin, Başkent Ankara’da kamuoyunu bilgilendirme adına yerel gazetelerin çok önemli bir misyonu temsil ettiklerini dile getirerek  doğru habercilik konusundaki hassasiyetlerin önemine vurgu yaptı.

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM

Vali   Şahin,  gazetecilik mesleğinin  , toplumların doğru bilgilendirilmesi ve haber alma hakkının tam manasıyla kullanılmasında rolü olduğuna dikkat çekerek  “demokrasilerin vazgeçilmez bir gereği ve teminatı olan çok sesli basının değerli mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Basın: Toplumların doğru bilgilendirilmesi ve haber alma hakkının tam manasıyla kullanılmasında rolü olan önemli bir güçtür. Bu gücün; toplumsal sorumluluk bilinciyle, meslek ahlakı ve tarafsızlık ilkesine uygun bir şekilde kullanılması, kamuoyu adına bir denetleme gücü oluşturarak demokrasinin gelişimine katkı sağlar. Dünyanın en dinamik mesleklerinden biri olan gazeteciliği hakkıyla ifa eden gazetecilere ve tüm basın çalışanlarına başarılar ve esenlikler diliyorum.”ifadelerine yer verdi.

 VALİ ŞAHİN GAZETECİLERİN SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 Sorun ve taleplerin  konuşulduğu  toplantıda  gazeteciler ve Vali Şahin  karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Vali Şahin  asayiş  , sağlık ve eğitim  hususlarında  Başkent Ankara’nın 2022 yılını değerlendirdi.  Vali Şahin, başkentte   asayiş olaylarındaki düşüşe dikkat çekerek   emniyet güçlerinin başkentte huzuru sağlama adına önemli çalışmalar yürütüldüğünü vurguladı. Gazete imtiyaz  sahipleri ve Yazı İşleri Müdürlerinin soru ve önerilerini de dinleyen Vali Şahin, toplantının organize edilmesinde  Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Murat Yürekliye ve katılım sağlayan gazetecilere   teşekkür etti.

Vali Vasip Şahin’in   ev sahipliğinde gerçekleşen    yerel  gazeteciler buluşmasına  Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli, Ankara Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cahit Doğan, Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdür Yardımcısı Engin Kaşdaş, ve  yerel gazetelerin temsilcileri katıldı.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR