Perşembe, Nisan 18, 2024
Ana SayfaGündemAK PARTİ SANAYİ ESNAFINI DİNLEDİ

AK PARTİ SANAYİ ESNAFINI DİNLEDİ

Spread the love

Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir  sanayi esnafı  ile biraraya geldi.

Polatlı Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek  sorun ve talepleri dinleyen Demir esnafın nabzını tuttu.

Polatlı Yeni Sanayi Sitesinde esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm noktasında gerekli  notlari  aldıklarını belirten Ak Parti  Polatlı  ilçe  Başkanı Aysel Demir: “Polatlı Yeni Sanayi Sitesinde yapmış olduğumuz, ziyarette bölge esnafımızı ziyaret ederek istek, dilek ve taleplerini dinleyerek, çözüm üretme yolunda notlarımızı aldık.

DEMİR:   BİZ HER ZAMAN SAHADA HER ZAMAN VATANDAŞIMIZLA  BİRARADAYİZ

Polatlı Yeni Sanayi Sitesinde bulunan esnaflar ile sohbet ederek esnafla hemhal olan  Ak  Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, “Her daim esnafımızın ve vatandaşımızın yanındayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimiz her türlü sorun için çözüm yolları üretiyor. Enflasyon ve fiyat istikrarsızlıkları için; üretim, istihdam ve ihracat ile ülkemizin dünyadan ayrışarak son çeyrekte yüzde 7.5 büyüdü. Merkez Bankası rezervlerinin 120 milyar doları geçti.” dedi 

Ak Parti ‘nin vatandaşın partisi olduğunu ifade eden  Demir “Her zaman sahada olduk  olmaya da devam edeceğiz .Halk ile iç içe olmaya devam edeceğiz “diyerek . Polatlı Yeni Sanayi Sitesinde esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm noktasında gerekli  notlari  aldıklarını belirten  Başkan  Demir; “Polatlı Yeni Sanayi Sitesinde yapmış olduğumuz, ziyarette bölge esnafımızı ziyaret ederek istek, dilek ve taleplerini dinleyerek, çözüm üretme yolunda notlarımızı aldık. Bölge esnafımız, ziyaretlerden ve ilgiden memnuniyetini dile getirerek, sahipsiz olmadıklarını, devletin yanlarında olduğunu ve bundan da çok memnun olduklarını söylediler.” ifadelerine yer verdi.

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR